Saturday, April 1, 2023
Home Divertisment Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton. Detalii din intimitatea Familiei Regale

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton. Detalii din intimitatea Familiei Regale

by admin

Meghan Markle a dezvăluit, în cadrul serialului-documentar, cum s-a cunoscut pentru prima dată cu Kate Middleton. Kate și William au fost invitați la cină. „O întâlnisem pentru prima dată, au venit la cină. Îmi amintesc că eram în blugi rupți și desculță”, a spus Meghan într-unul dintre interviurile pentru documentar.

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton

Meghan Markle a dezvăluit că a avut dificultăți serioase de adaptare la protocolul Casei Regale. Într-unul dintre episoadele documentarului, Meghan a specificat că a avut parte de o perioadă cu adevărat dramatică atunci când a realizat că va trebui să își modifice stilul de viață complet. Aceasta trebuia să renunțe la multe dintre obiceiurile și tabieturile ei pentru a se conforma Familiei Regale.

Meghan Markle a învățat ce înseamnă regulile Familiei Regale după prima întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William.

Aceasta a declarat că la momentul respectiv și-a dat seama că toți membrii Familiei Regale respectă protocolul atât în interiorul, cât și în exteriorul Casei Regale, potrivit CNN.

Aceasta a susținut că a fost extrem de uimită să afle cum funcționează, de fapt, „multiplele reguli de etichetă ale Familiei Regale”. Acestea trebuiau resprectate întocmai, zilnic. De asemenea, Meghan a susținut cu tărie că fusese convinsă de faptul că acele reguli nu se respectă și în intimitatea familiei.

Ce surprinde documentarul despre Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex a menționat că s-ar fi așteptat ca, în privat, membrii Familiei Regale să fie altfel. Aceasta își imagina că vor fi mai relaxați și în largul lor. În fapt, acest lucru s-a dovedit doar un gând. Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton și cu toate acestea, a mărturisit că se bucură enorm că nu a preluat niciodată aceste reguli.

Tot Meghan, într-un moment de sinceritate profundă, a specificat că: „Sunt atât de bucuroasă că nu am făcut-o atunci, pentru că puteam să fiu eu însămi în mod autentic, fără atâta pregătire”. Referidu-se la faptul că nu a respectat regulile protocolare ale Familiei Regale și a putut să fie naturală și relaxată.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro