Thursday, November 30, 2023
Home Afacere Ministrul Dezvoltării şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr, alături de mediul de afaceri din judeţ • News Allert

Ministrul Dezvoltării şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr, alături de mediul de afaceri din judeţ • News Allert

by admin

PNL susţine mediul de afaceri din judeţul Neamţ, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul vizitei sale, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea.

Acesta a vizitat, la invitaţia preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr, mai multe obiective de investiţii din judeţ.

„Unul dintre obiectivele unde mi-a făcut plăcere să ajung alături de ministrul Adrian Veştea si de domnul primar Andrei Carabelea a fost Fabrica ADF Prod SRL din Piatra Neamț, cea mai mare investiție privată din județ şi una dintre cele mai importante companii producătoare de termopane din țară. Domnul Florin Luca administrează un parc industrial privat de 4 hectare şi o hală dotată cu sisteme tehnologice moderne, fiecare proces tehnic fiind asistat electronic. Peste 400 de angajați lucrează la ADF, adică peste 400 de nemțeni care au un loc de muncă stabil şi sigur în județul Neamț, datorită antreprenoriatului local. Este, bineînțeles, o mândrie şi o bucurie pentru noi ca în județul Neamț să avem unul dintre cei mai importanți competitori pe piața producției de termopane la nivel național, o companie de succes care produce rezultate financiare remarcabile. Compania ADF este un exemplu de bună administrare, care aduce în județul Neamț, pe lângă locuri de muncă, exemple de bună practică antreprenorială şi un important capital financiar”, a declarat preşedintele PNL Neamţ.

George Lazăr şi echipa liberală de la Neamţ l-a invitat pe ministrul Adrian Veştea să viziteze şi compania EuroEm.

„EuroEm este primul producător de țevi corugate dublu strat de înaltă densitate (PEID) din România si unic în Europa la fabricarea țevilor corugate ranforsate cu oțel inoxidabil de mari dimensiuni. A fost fondată în 2005, iar investiția s-a făcut cu capital integral românesc. Cu un obiect de activitate care deschide o nouă piață în țara noastră, compania EuroEm, administrată de domnul Eugen Mihoc , este dotată cu cele mai moderne tehnologii de lucru şi operează cu materiale de calitate ridicată, care satisfac standardele celor mai pretențioşi parteneri. O astfel afacere de nivel superior în județul Neamț, este, în primul rând o invitație deschisă către investitori, care vor găsi aici oportunități şi mijloace prin care să crească antreprenorial”, a precizat George Lazăr.

PNL Neamţ a reiterat faptul că mediul de afaceri este esenţial pentru dezvoltarea comunităţilor şi şi-a reafirmat susţinerea faţă de sectorul privat.

„Întotdeauna am ținut aproape mediul privat, mă întâlnesc şi discut regulat cu oamenii de afaceri din Neamț şi consider că parteneriatul dintre administrația publică şi mediul de afaceri este cheia dezvoltării reale. De aceea, administrația liberală susține mediul de afaceri, oamenii întreprinzători, care investesc în idei şi clădesc afaceri de succes. Alături de ei, comunitățile cresc, se dezvoltă şi prosperă, iar aici se regăseşte obiectivul nostru comun: un județ dezvoltat, cu facilități pentru investitori şi cu oportunități pentru localnici”, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro