Thursday, September 28, 2023
Home România Ministrul Predoiu scuipă pe obraz toată România • zoso blog

Ministrul Predoiu scuipă pe obraz toată România • zoso blog

by admin

Ministrul de Interne cuvântează:

Cătălin Predoiu a fost întrebat, duminică, la Prima News, dacă a înţeles ce s-a petrecut în seara accidentului de la 2 Mai, soldat cu doi morţi, de ce poliţiştii l-au lăsat să plece pe şoferul care era drogat. “Neglijenţă în serviciu. Abuz, pe alocuri. Nu, nu am date că a fost corupţie, neglijenţă clar. S-a vorbit de telefoane, de intervenţie, dar nu am nici un capăt de informaţie oficială în acest sens şi nici neoficială.  Acolo pur şi simplu a fost o delăsare”. (sursa)

Asta pentru că Predoiu nu a citit și asta:

O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, a spus Mihai Pascu

Era ocupat cu făcut ordine la Poliția Constanța ca să citească și fraza asta simplă și să se întrebe, folosind doar doi neuroni, cum se va împleti declarația lui cu fraza asta.

Că nu se pupă deloc. Dacă ta-su lu’ ăla zice că o să sune el pe cineva și polițistul o să-și ceară scuze, e aiurea să zici că nu e vorba de corupție. Sigur că Predoiu nu știe despre ce e vorba dacă îl întrebi. Asta e scuza lui, nu știu io, io n-am de unde să știu, e vorba de neglijență, nu de altceva, hai, că uite, mai salvăm niște pisicuțe, mai prindem niște șoferi drogați și gata, ne facem treaba, lăsați-o și voi baltă cu prostiile astea. Că doar nu o să ne apucăm să investigăm polițiști acum. Cine știe peste ce naiba dăm. Plus, avem nevoie de ei să ne acopere când ne facem noi șmenurile.

Scuipat pe obraz. Nici o vorbuliță despre ăia care i-au transmis fraierului din teren că totul e OK, că mașina e ok, că prafurile sunt ok, că băiatul e ok. Nici o vorbă despre cum a ajuns filmarea din camera lui de corp la presă. Neah. Nu vorbim de ele, nu există, lumea uită, hai gata.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro