Thursday, September 21, 2023
Home România Mircea Badea, 19 ani cu executare. Evenimentul despre care ar fi trebuit să vorbească toată presa

Mircea Badea, 19 ani cu executare. Evenimentul despre care ar fi trebuit să vorbească toată presa

by admin

„Doar” atât a executat, până acum, Mircea Badea la măsuță. A fost seară de seară lider de piață. I-au fost alături telespectatori care au putut înțelege ideile și dincolo de cuvinte, iar acest lucru s-a văzut în cifrele de audiență.

Iar faptul că un realizator TV este, de aproape două decenii, lider de audiență, de la o măsuță, ar trebui să fie o știre pentru toată presa din România. 

„În gura presei” are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe. Echipa DC News îi urează „La mulți ani” cu executare, în continuare, la măsuța de la Antena 3 CNN.

Iată-l pe Mircea Badea la debutul emisiunii „În gura presei”, în urmă cu aproximativ 20 de ani:

Dar Mircea Badea este „pe ecran” de aproximativ… 30 de ani

Teo Trandafir a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.

Într-un interviu pentru DC News, realizatoarea TV fost întrebată, în 2021, dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe. 

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială”, ne-a spus Teo Trandafir în 2021.

În 2022, Teo Trandafir i-a făcut o propunere lui Mircea Badea. Despre acest subiect, Mircea Badea a vorbit la Antena 3 CNN.

„Am vorbit cu Teo care m-a întrebat dacă nu vreau să facem o cioacă pe net. I-am zis… să facem, da, dar eu abia aștept să mă las de asta cu apărutul, cu maimuțăreala, pentru că mi-a ajuns până peste cap. Dar dacă este să facem așa ceva să râdem… facem să râdem, da”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro