Monday, March 20, 2023
Home Afacere Mitică Dragomir a intrat în direct și s-a certat cu jurnaliștii pentru Pițurcă: “N-aveți experiență. E nevinovat. A făcut și el o afacere, să facă un ban”

Mitică Dragomir a intrat în direct și s-a certat cu jurnaliștii pentru Pițurcă: “N-aveți experiență. E nevinovat. A făcut și el o afacere, să facă un ban”

by admin

Mitică Dragomir sare în apărarea prietenului Victor Pițurcă. Dragomir spune că Pițurcă nu a făcut nimic ilegal și că nu poate fi acuzat de faptul că a făcut o afacere cu statul. Fostul șef al LPF spune că statul ar trebui să fie interesat doar dacă s-au plătit taxele și impozitele. 

Mitică Dragomir a fost sunat de jurnaliștii Realitatea PLUS pentru a comenta cazul lui Victor Pițurcă. Dragomir nu a fost deloc binevoitor cu jurnaliști și i-a acuzat că i-au pus deja eticheta de vinovăție și consideră că este normal ca fostul antrenor al naționalei de fotbal să fie lăsat în libertate. 

“Pițurcă e nevinovat. A făcut o afacere domle’, să facă un ban. Unde e infracțiunea? Vă rog să nu acuzați. E normal să fie în libertate! Ce pericol social este Pițurcă? Legea spune că doar dacă ești pericol social trebuie să fii în arest. 

Ce pericol social e Pițurcă după 5 ani de la afacere? Fiți domle’ mai calzi, bazați-vă pe fapte, nu pe zvonuri! Așteptați să judece judecătorul, nu judecați dumneavoastră cazul! De unde știți că acestea sunt faptele? Nu-mi place că sunteți acuzatori. 

Eu l-am sfătuit să nu vorbească, să cheme avocatul. I-am zis că dacă spune o frază greșită să ia o turnură greșită. Poți să fii nevinovat și să o interpreteze procurorii cum vor ei. O declarație dată greșit întoarce tot procesul împotriva ta, chiar dacă ești nevinovat,” a spus Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

Dragomir i-a certat pe jurnaliști în direct. Le-a spus că nu au experiență și că se bazează prea mult pe ce spune DNA

 

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir i-a acuzat pe jurnaliști că nu au experiență și se bazează prea mult pe ce spun procurorii. Totodată, fostul șef al LPF spune că procurorii i-au distrus imaginea lui Victor Pițurcă. 

“Orice afacere, dacă se plătesc bani de la stat, este o afacere și nu este altceva. Convingerea mea este că dacă a plătit taxele la stat… că statul de-asta e interesat, să i se plătească taxele. Ce putere putea să aibă Pițurcă ca să facă un contract? De unde știți că afacerea nu este 100% corectă? Vă luați după primele informații ale procuratorii? Nu aveți experiență! Vedeți-vă de treabă!

Prezumția pe care ți-o pun procurorii la început este un dezastru. Trebuie să chemi martori, să mergi în instanță. Să știți că DNA-ul nu este o sperietoare, este o instituție de procurori, este normal să umble după asemenea cazuri. Doar instanța o să zică dacă e nevinovat. Pițurcă beneficiază de prezumția de nevinovăție. Dacă e nevinovat 100% și i-au distrus imaginea pentru totdeauna? Eu vă zic sigur că Pițurcă e nevinovat și o să vedeți asta!” a mai spus Dragomir la Realitatea Plus. 

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro