sâmbătă, octombrie 19

Harris a avut o apariție rară pe Fox News înainte de alegerile din noiembrie. Bret Baier, gazda Fox News, a fost criticat pentru încercările sale de a vorbi peste Kamala Harris în timpul interviului său cu invitata, scrie The Independent.

Interviul, care a durat 27 de minute, a inclus mai multe schimburi de replici aprinse între candidata democrată și Baier, care lucrează pentru Fox din 1998.

Cei doi au vorbit frecvent unul peste celălalt, iar Harris a fost mult mai animată decât în alte apariții recente.

Aceasta a fost prima apariție a Kamalei Harris la Fox News și mulți l-au criticat pe Baier pentru modul în care a tratat-o în timpul interviului, felicitând-o în același timp pe candidate democrată pentru modul în care a gestionat situația.

Citește și

Kamala Harris a acordat primul său interviu la Fox News. „Mandatul meu nu va fi o continuare a președinției lui Joe Biden”

„Kamala nu a mușcat momeala”

Actrița Yvette Nicole Brown a intrat pe X / Twitter pentru a-l certa pe Baier: „Ai fi întrerupt orice alt vicepreședinte SUA în modul în care ai interupt-o grosolan și a încercat să vorbești peste Kamala Harris? Întreb pentru fiecare femeie din America”.

Mark Cuban, om de afaceri și personalitate TV americană, a fost plin de laude la adresa Kamalei Harris și a performanței sale. În vârstă de 66 de ani, acesta a scris: „Lucrul frumos despre interviul cu Bret Baier este că Harris a înțeles și a răspuns la fiecare întrebare. A folosit exemple de politici. Ea a dat contextul lumii reale. Când Brett a atacat-o dur, ea nu l-a insultat. Ea nu a renunțat la interviu. Ea nu a inventat lucruri. Nu s-a plâns nici măcar o dată că întrebările erau dificile. Nu a jucat niciodată cartea victimei. Nu și-a pierdut cumpătul. Nu a mușcat momeala. L-a înfruntat cu forță și nu a dat niciodată înapoi.”

Autorul cărții „If God is Love, Don’t Be a Jerk”, John Pavlovitz, a adăugat: „Bret Baier a încercat să vorbească cu Harris în speranța de a o face să schimbe permanent subiectul, astfel încât ea să nu fie capabilă să își expună poziția. Ea a trecut peste prostiile lui. Este liderul pe care îl merităm cu toții”.

Baier, în defensivă

Baier a ripostat anterior la acuzațiile susținătorilor lui Trump potrivit cărora interviul cu Harris ar putea fi editat pentru a o face să fie avantajată.

Prezentatorul Fox News a folosit X/Twitter luni seara și marți dimineața pentru a-i asigura pe oameni că interviul, deși preînregistrat, va fi difuzat în direct, cu întreruperi minime și că lui Harris nu i se vor comunica întrebări înainte de desfășurarea interviului. „Nimeni nu are întrebările. Cu excepția mea”, a spus el unui utilizator X. Când o altă persoană a presupus că Baier „îi va da [lui Harris] întrebările”, Baier a respins afirmația.

Citește și

Sebastian Stan spune că Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru filmul controversat „The Apprentice”, în care joacă

Analiză AXIOS: Schimbările radicale din SUA, în cazul în care Harris ajunge la Casa Albă, iar democrații vor controla Congresul

Editor : S.S.

Acțiune.
Exit mobile version