Saturday, September 30, 2023
Home Sport Motivul pentru care Marius Ștefănescu nu a mai ajuns la FCSB

Motivul pentru care Marius Ștefănescu nu a mai ajuns la FCSB

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2023, 16:13

Data actualizarii: Marti 12 Septembrie 2023, 16:12


Cotat la 1.2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, winger-ul covăsnenilor mai are contract cu echipa din Sfântu Gheorghe până la finele stagiunii 2025/26.


Motivul pentru care Marius Ștefănescu nu a mai ajuns la FCSB


În perioada de mercato recent încheiată, s-a tot vehiculat un transfer al lui Marius Ștefănecsu la FCSB, însă în cele din urmă nu s-a concretizat nimic, iar fotbalistul a rămas la Sepsi OSK.


Florin Vulturar, impresarul lui Marius Ștefănescu, a vorbit despre jucătorul său și a remarcat faptul că timp de șase luni au discutat cei de la FCSB cu Sepsi OSK în vederea mutării fotbalistului la București.


„Am fost în discuții vreo 6 luni (n.r. de la începutul anului 2023) cu Sepsi referitor la transferul lui Ștefănescu la FCSB, dar într-un final nu s-a materializat nimic. 


Perioada trecută de transferuri a fost doar o tatonare, iar în perioada aceasta s-a discutat foarte mult și cu cei de la Sepsi, și cu domnul Georgescu (n.r. Mihai Georgescu, proprietarul școlii de fotbal Viitorul Mihai Georgescu) de la Cluj, pentru că știți că o parte din drepturile federative le are clubul domniei sale.


Nu este adevărat că domnul Becali a cumpărat cele 50 de procente deținute de domnul Georgescu. S-a negociat, știau și cei de la Sepsi că discutăm cu domnul Georgescu, ne-am înțeles la preț pentru cele 50 de procente, dar apoi s-a blocat cu cei de la Sepsi”, a spus Florin Vulturar, potrivit Fanatik.


În noul sezon, Marius Ștefănescu a bifat șase apariții în campionat, șase în tururile preliminare Conference League, unde a oferit trei assist-uri, și în partida din Supercupa României (1-0 vs. Farul Constanța).


Sepsi OSK, în perioada de mercato


Veniri – Florin Ștefan (27 de ani / fundaș stânga / Rapid / gratis)  Gabriel Debeljuh (26 de ani / atacant / CFR Cluj / gratis), Isnik Alimi (29 de ani / mijlocaș central / Qabala / gratis), Sherif Kallaku (25 de ani / mijlocaș central / Teuta / gratis), Dinu Moldovan (33 de ani / portar / Chindia / gratis), Darius Oroian (19 ani / fundaș dreapta / Steaua / gratis), Bogdan Oteliță (20 de ani / fundaș dreapta / Buzău / gratis)


Reveniri după împrumuturi – Vitalie Damașcan (Voluntari), Robert David (Foresta), Cătălin Căpățână (Reșița)


Plecări – Andres Dumitrescu (22 de ani / fundaș stânga / Slavia Praga / 1 milion de euro), Mark Tamas (29 de ani / fundaș central / Neftchi / 150.000 de euro), Alexandru Tudorie (27 de ani / atacant / Al-Adalah / gratis), Enriko Papa (30 de ani / mijlocaș central / Rizespor / împrumut expirat), Anass Achahbar (29 de ani / mijlocaș ofensiv / gratis), Radoslav Dimitrov (34 de ani / fundaș dreapta / “U” Cluj / gratis), Răzvan Began (26 de ani / portar / Botoșani / gratis), Rareș Ispas (22 de ani / fundaș stânga / Poli Iași / gratis)

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro