Sunday, October 1, 2023
Home Afacere Motivul pentru care milionarul american, devenit ginerele lui Mircea Geoană, a fluturat drapelul României la nuntă FOTO

Motivul pentru care milionarul american, devenit ginerele lui Mircea Geoană, a fluturat drapelul României la nuntă FOTO

by admin

Luni, 04 Septembrie 2023, ora 07:08

695 citiri

Ginerele lui Mircea Geoana FOTO facebook

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a avut parte de o nuntă de vis la Veneția, care a costat enorm.

Ana și-a unit destinele cu Garrett Cayton, care provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. Totodată, socrul mare are o afacere mega-profitabilă în domeniul tehnologiei audio.

Conform tradiției, familia mirelui a suportat toate cheltuielile, care au atins suma uriașă de 5,5 milioane de dolari, după cum susține cancan.ro.

Tânărul american i-a impresionat pe cei prezenți prin atitudinea sa. El s-a băgat la horă, pe muzică românească și aromânească, și a fluturat, cu mândrie, steagul țării noastre. Garrett Cayton se simte atașat de România și a depus, deja, actele pentru a obține și cetățenia română.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro