Thursday, September 28, 2023
Home Afacere NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași – O afacere care a explodat în România: mame surogat. Tinerele sunt racolate la vedere

NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași – O afacere care a explodat în România: mame surogat. Tinerele sunt racolate la vedere

by admin

Un grup de Facebook a devenit o veritabilă bursă pentru racolarea tinerelor din România, Republica Moldova sau Ucraina pentru a deveni mame surogat. Grupul funcţionează fără a fi deranjat de autorităţi, care sunt impasibile cu privire la faptul că aceasta ar putea fi o metodă folosită de reţelele de trafic de persoane.

Tinerele sunt tentate cu sume de bani generoase însă nu îşi primesc niciodată recompensa promisă, ci doar sunt amăgite şi prinse într-o situaţie fără întoarcere.

„Cauți o mamă surogat?
Ai nevoie de spermă sau ovule de la donator? Vrei să devii mamă surogat sau donator?

Cauți informații despre adopție?

Advertisements

  

Luați în considerare tratamentul de fertilitate în Ucraina sau Europa? Bun venit în grupul nostru, unde căutăm posibile soluții!”, este mesajul postat în descrierea grupului de Facebook „Mamă purtătoare, mamă de surogat, mamele-surogat”, care are deja peste 600 de membri.

Rețea de mame surogat, destructurat în Grecia

Grupul de Facebook funcţionează ca o „bursă” unde cumpărătorii şi tinerele care îşi oferă serviciile se întâlnesc. În spate este însă o metodă de racolare folosită de reţelele de trafic de persoane.

În urmă cu două săptămâni, 30 de tinere din România, Ucraina, Moldova, Albania, Bulgaria și Georgia au fost identificate în Creta ca fiind traficate în scopul exploatării pentru prelevare de ovule și ca mamă surogat, multe fiind deja însărcinate, iar unele se aflau în ultimele săptămâni de sarcină.

Conform unui comunicat ECLER, un medic ginecolog, cunoscut în comunitatea orașului Chania din Creta, este „creierul” unei rețele de trafic de bebeluşi ce a fost destructurată în aceste zile de poliția greacă.

Mai mult, pe presshub

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro