Wednesday, March 22, 2023
Home Sport ”Nu îl văd la FCSB!” Cum a fost dat exemplu David Miculescu

”Nu îl văd la FCSB!” Cum a fost dat exemplu David Miculescu

by admin

  • Premier League: Man. United – Bournemouth, marți, 22:00, DGS 1

  • Premier League: Arsenal – Newcastle, marți, 21:45, DGS 1

Fotbalistul a atras atenția prin prestațiile sale echipelor din Liga 1 cu pretenții la titlu, însă, în exclusivitate pentru Digi Sport, Paraschiv a recunoscut că își dorește să încheie sezonul la Sibiu.

Dumitru Dragomir crede că Daniel Paraschiv nu s-ar adapta la FCSB

Paraschiv a fost și în curtea celor de la CFR Cluj. Acesta s-a legitimat la formația din Gruia în iulie 2021, însă nu a apucat să joace în nicio partidă oficială pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a mărturisit că nu a știut că Paraschiv a fost jucătorul celor de la CFR Cluj, pentru că, dacă ar fi știut, nu l-ar fi lăsat să plece.

  • 800 de mii de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, conform Transfermarkt.
  • Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj și FC Voluntari sunt formațiile unde a mai evoluat Daniel Paraschiv.

 Întrebat dacă l-ar vedea pe Paraschiv la FCSB, Dumitru Dragomir a explicat că nu crede că ar fi momentul ca fotbalistul să semneze cu gruparea roș-albastră, iar pentru a-și motiva opinia, fostul președinte LPF a dat exemplul lui David Miculescu.

Nu îl văd acum la FCSB. Să mai joace un an de zile acolo, poate doi, să prindă moral de competiţie înaltă. Asta le lipseşte fotbaliştilor noştri.

La Steaua, uitaţi-vă la cel care a venit de la Arad, Miculescu. Era super – valoare la Arad, la Steaua nu se întâlneşte cu mingea”, a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

”Am avut câteva discuții cu Gigi Becali. Miculescu a avut ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea”

Adrian Neaga (43 de ani), fost jucător la vicecampioana României, a declarat că se regăsește în ceea ce trăiește David Miculescu acum la FCSB și a dezvăluit ”ghinionul” pe care l-a avut fostul jucător de la UTA odată cu transferul la clubul din Capitală.

Gruparea roș-albastră a plătit nu mai puțin de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe internaționalul U21 de la UTA Arad.

Am avut câteva discuții și cu Gigi (n.r.- Becali) referitoare la el, când era în pasa aceea mai dificilă, și i-am spus că aceeași perioadă am avut-o și eu la Steaua. Toți jucătorii care vin din provincie au nevoie de o perioadă de acomodare.

El a avut și ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea, cel mai bun jucător al campionatului, dar încet-încet a intrat, a avut mai multe minute și cred că în viitorul apropiat se va impune la Steaua (n.r.- FCSB)”, a declarat Adrian Neaga, pentru Digi Sport.

Etichete: transfer , dumitru dragomir , fcsb , hermannstadt , david miculescu , daniel paraschiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro