Saturday, April 1, 2023
Home Sport “Nu pot să-mi plâng de milă”

“Nu pot să-mi plâng de milă”

by admin

  • Supercupa Spaniei: Betis – Barcelona, joi, 21:00, DGS 1

  • Premier League: Fulham-Chelsea, joi, 22:00, DGS 2

Raul Opruț, după ratarea transferului la Universitatea Craiova: “Nu pot să-mi plâng de milă”

Între timp, Opruț a mers cu Hermannstadt în cantonament și nu părea afectat de ratarea acestui transfer. Ba mai mult, el a pasat decisiv la un gol al echipei sale în partida cu Bandirmaspor, apoi a mai contribuit la un gol. Meciul cu turcii a fost unul “cu cântec”.

La final, fundașul stânga a explicat că miza lui cea mare nu este transferul la Universitatea Craiova, ci echipa națională a României.

“Nu neapărat prin oferta de la Craiova m-am ambiționat mai mult, am încercat să încep anul bine, încerc să dau ce am mai bun, pentru că în martie vin calificările și îmi doresc să fiu acolo.

Momentan, mă gândesc la Hermannstadt mai mult decât la națională, dar din februarie, martie, o să încep să mă gândesc și la națională și poate și la transfer după aceea. Nu pot să știu eu detaliile de bani, ce s-a oferit, ce nu s-a oferit, nu pot să zic că meritam sau nu.

Urmărește Alpii sălbatici pe DIGI Animal World și Digi Online. Natura găsește mereu o modalitate să te lase fără cuvinte, azi de la 22:00.

Era o șansă pentru mine, dar consider că, dacă nu a fost să fie, va veni altceva probabil mai bun. Nu stau să-mi plâng de milă, încerc să muncesc din ce în ce mai mult ca să vină o ofertă mult mai bună decât cea de la Craiova. Stau cu bagajele făcute că mâine plec acasă, dar nu stau cu ele făcute că plec la altă echipă”, a spus Raul Opruț.

Raul Opruț a fost surpriza lui Edi Iordănescu la echipa națională

Prestațiile lui Raul Opruț la Hermannstadt i-au adus și convocarea la echipa națională a României.

Selecționerul Edi Iordănescu l-a folosit din minutul 60 al amicalului cu Slovenia, scor 1-2 și apoi a fost titular în victoria cu 5-0 din deplasarea cu Republica Moldova.

Acum patru ani, Raul Opruț activa în Serie C, la Albissola, unde fusese trimis sub formă de împrumut de Genoa.

În 2019, fotbalistul originar din Caransebeș s-a întors în România, la FC Hermannstadt, a profitat de șansă, a devenit titular pentru sibieni și este unul dintre cei mai constanți fundași stânga ai campionatului României.

Etichete: raul oprut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro