Thursday, September 21, 2023
Home Afacere O fashionista și un fotograf trăiesc o „Dragoste cu stil“

O fashionista și un fotograf trăiesc o „Dragoste cu stil“

by admin


Când vine vorba de a găsi dragostea și succesul în oraș, tot ce trebuie să faci este să rămâi fidel stilului din inima ta.


Rosie Pink (Rachel Bles), stilistă personală și o mare pasionată de roz – după cum sugerează de altfel și numele ei –, se mută la Chicago, unde își începe propria afacere, oferind oamenilor schimbări de look. 


O prietenă îi sugerează să angajeze un fotograf pentru a o ajuta să-și promoveze noua afacere în domeniul modei. Așa ajunge să-l cunoască pe Jaxos Brooks (Dennis Andres), care acceptă joburi mărunte și nu e deloc încântat să facă fotografii de modă, întrucât marele lui vis este să facă fotografie de călătorie.Pentru moment, însă, Brooks face poze cu Rosie și cu clienții ei, pe care el le poate folosi pentru a-și crea un portofoliu pe care ar vrea să îl prezinte celor de la revista „World Traveller“, care caută un fotograf profesionist.


Și, ce-i drept, Rosie și Jaxon își poartă noroc, dar devin și tot mai apropiați, pe măsură ce lucrează împreună. Afacerea lui Rosie ia avânt, iar ea își ajută clienții în ceea ce privește moda și alegerile lor de viață. De asemenea, ea joacă rolul de pețitoare cu câteva dintre prietenele ei. Cu toate acestea, când apare o nouă oportunitate sub forma unui post de stilist de revistă, programul lui Rosie devine foarte aglomerat și trebuie să decidă ce își dorește cu adevărat pentru ea însăși.La fel, Jaxon va trebui să decidă dacă vrea să fie mai mereu plecat sau să se stabilească lângă Rosie, pentru care sentimentele sunt tot mai puternice.


Pe Dennis Andres s-ar putea să-l recunoașteți din serialul „Working Moms“ ori din pelicula romantică „Designer de inimi“/„Blueprint to the Heart“ (2020), care a fost recent difuzată la Acasă TV.


Filmul „Dragoste cu stil“/„Styled With Love“ (2022) este difuzat la Acasă TV sâmbătă seară de la ora 21:30 și, în reluare, de la ora 03:00 și duminică de la ora 10:00.Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro