Thursday, March 23, 2023
Home Internațional O femeie gardian a întreținut relații intime cu un deținut, apoi și-a folosit vaginul pentru a aduce în închisoare trabucuri

O femeie gardian a întreținut relații intime cu un deținut, apoi și-a folosit vaginul pentru a aduce în închisoare trabucuri

by admin

O femeie gardian se confruntă cu peste 70 de acuzații, după ce a făcut sex cu un deținut și a introdus clandestin în închisoare diverse articole interzise, inclusiv trabucuri pe care le-a băgat în vagin pentru trece de controalele de securitate.

Potrivit documentelor aflate în instanță, peste 12.000 de dolari i-au fost plătiți sergentului Lawana Mekell Sharpe în schimbul introducerii unor produse de contrabandă în centrul de corecție Graceville din Florida, acolo unde era angajată.

După ce a fost arestată, femeia a negat în fața procurorilor că ar fi întreținut relații intime normale cu deținutul, însă a recunoscut că i-a făcut sex oral de două ori, informează Daily Star.

De asemenea, potrivit Departamentului de Corecție din Florida, ea a mărturisit că și-a folosit vaginul pentru a introduce clandestin trabucuri în penitenciar.

Femeia a beneficiat de 67 de plăți între ianuarie și octombrie 2021 în opt conturi diferite, ca parte a operațiunii de contrabandă.

Citește și


Casey White și Vicky White - 9

Anchetatorii au anunțat că au descoperit „ceea ce părea a fi un cont fictiv J-pay pe numele Candy Williams” trimițând mesaje unui deținut din Graceville.

„După cercetări suplimentare, s-a descoperit că informațiile regăsite în acest cont aveau legătură cu sergentul Sharpe”, au precizat oamenii legii.

Într-o declarație pe proprie răspundere, deținutul a mărturisit că „relația dintre el și sergentul Sharpe a escaladat, astfel încât el și sergentul Sharpe au început să aibă relații sexuale în aripa B” a penitenciarului.

De asemenea deținutul a mai spus că i-a cerut lui Sharpe să-i facă sex oral în fiecare noapte în care era de serviciu.

„Deținutul și sergentul Sharpe au avut relații sexuale vaginale de 5-6 ori în diferite zone ale aripei B”, au precizat anchetatorii.

Lawana Mekell Sharpe, care a fost angajată a închisorii respective aproximativ patru ani, a fost arestată la începutul acestei luni, iar pe numele ei au fost emise 71 de capete de acuzare.

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro