Monday, March 20, 2023
Home Tehnologie O nouă tehnologie de terapie antiinflamatorie ce i-a entuziasmat pe toți specialiștii lumii MSK (P)

O nouă tehnologie de terapie antiinflamatorie ce i-a entuziasmat pe toți specialiștii lumii MSK (P)

by admin

Pentru prima dată în Iași și în țară, noi posibilități în recuperare  și regenerare cu ajutorul Terapiei de Transducție Magnetică Extracorporală (EMTT). Compania Storz-Elveția dezvoltă soluții inovatoare terapeutice de peste 30 de ani motiv pentru care coeficientul de încredere este ridicat atât în rândul profesioniștilor medicali cât și al pacienților. 

Ultima realizare și cea mai de succes este terapia de Transducție Magnetică Extracorporală care spre deosebire de precedentele tehnologii magnetice are o putere cu 40% mai mare și o profunzime de penetrare de până la 18 centimetri. Iată de ce EMTT este cea mai eficientă terapie în tratarea afecțiunilor musculo-scheletice (MSK). Eficacitatea terapeutica nu se datorează doar puterii câmpului magnetic (de pana la 80 mili Tesla), ci și frecventei înalte de oscilație, cu valori între 100 și 300 Hz. Este indicat chiar și la pacienții osteoprotezati care au acces la RMN.

EFECTE: EMTT inițiază un răspuns antiinflamator, reducând durerea și inflamația în zonele afectate ale corpului. Tratamentul EMTT provoacă numai efecte biologice pozitive – fiecare celulă suferă reacții chimice și biologice, care conduc la reanimarea metabolismului. Pentru aceasta, condiția prealabilă este permeabilitatea membranei. O membrană celulară stabilă asigură permeabilitatea substanțelor vitale. O schimbare patologică duce la disfuncții, care în cele din urmă determina apariția bolii. Reacțiile chimice ale potențialului celular sunt influențate de EMTT. Pompa de sodiu și potasiu este reactivată, iar procesele celulare fiziologice sunt reanimate. Deci vorbim de un câmp magnetic eficient din punct de vedere terapeutic, normalizarea potențialului membranei, activarea mecanică a canalelor ionice, regenerarea tuturor țesuturilor prin proliferarea fibroblastelor și a colagenului și creșterea angiogenezei, ducând la vindecarea afecțiunilor articulare și abarticulare, eliminarea edemurilor, restabilirea funcțiilor aparatului musculo-scheletic și suspendarea durerii acute.

INDICAȚII:  Afecțiuni articulare degenerative (cum ar fi fenomenul artritic în diverse articulații, herniile de disc, spondilartrite, artroze), terapia durerii (durere acută sau cronică, radiculopatii, neuropatii), fracturi și edem osos, traumatisme sportive, vindecare tisulară postoperatorie.

Contraindicații: Stimulator cardiac, sarcină, focalizarea unui câmp magnetic pe zona canceroasă.

Această terapie nu produce efecte secundare. Este un tratament fără atingere, noninvaziv, rapid (5-20 minute în funcție de indicație), frecvența este de 2-3 ședințe pe săptămână iar pacientul poate rămâne îmbrăcat pe parcursul tratamentului.

STUDIILE AU DEMONSTRAT OPORTUNITATEA TERAPIEI EMTT ÎN REIMPLANTAREA MEMBRELOR. ASOCIEREA CU TERAPIA SHOCKWAVE FOCAL GARANTEAZĂ SUCCESUL TRATAMENTULUI.

Te așteptăm la EIS MED, în Iași, pe stradă Sărărie, nr. 151, să testezi această tehnologie de ultima generație. Îți poți face o programare la numărul de telefon 0729885400 sau pe mail la [email protected].

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro