marți, octombrie 8

O nouă victorie pentru Eduardo Paes, primarul care a promis Ozempic gratuit pentru toți locuitorii care vor să slăbească. Edilul din Rio de Janeiro a câștigat un nou mandat.

Primarul din Rio de Janeiro a câștigat încă un mandat cu peste 60% din voturi. Edilul a promis Ozempic gratuit pentru toți locuitorii orașului, 6 milioane de oameni mai exact.

Presa internațională scrie că numele său a revenit acum în atenția publicului după promisiunea mai puțin obișnuită. Primarul a spus că el însuși a slăbit cu ajutorul medicamentului. Acesta a pierdut în greutate 30 de kilograme, însă a subiniat că propunerea sa nu are legătură cu înfățișarea oamenilor, ci își dorește să îi ajute pentru a fi sănătoși.

Edilul a dat asigurări că începând cu anul viitor sau, cel târziu, din 2026, toți locuitorii din Rio de Janeiro vor putea lua medicamentul gratuit de la farmacie.

Varianta injectabilă a medicamentul Ozempic a fost retrasă din România. Era folosită ca tratament de persoanele care suferă de diabet de tip 2, însă extrem de mulți oameni o foloseau pentru a slăbi.

Editor : A.P.

Acțiune.
Exit mobile version