vineri, septembrie 27

Un tânăr de 17 ani a fost arestat pentru uciderea unei femei de 42 de ani, identificată drept Maria Campai, găsită moartă în grădina unei vile din Viadana, în apropierea oraşului italian Mantova, au declarat joi seară surse din cadrul anchetei, citate vineri de agenţia ANSA.

Tânărul ar fi cunoscut-o pe victimă online şi ar fi convins-o să se întâlnească cu el la domiciliul lui din oraşul Viadana, relatează Agerpres.

După ce ar fi întreţinut relaţii sexuale, adolescentul ar fi ucis-o pe Campai din motive care, potrivit anchetatorilor, nu au fost încă stabilite.

Victima, cu cetăţenie română, fusese dată dispărută de sora ei vinerea trecută.

Cadavrul a fost descoperit joi în grădina unei vile din Viadana unde victima ar fi mers la un interviu de angajare, potrivit unui prieten. Acesta a declarat că a dus-o pe femeie într-un loc din apropierea vilei unde a fost găsit cadavrul, urmând ca ea să îl anunţe când va termina presupusul interviu, pentru a o conduce înapoi la Parma. Victima nu l-a contactat, ceea ce a determinat-o pe sora acesteia să raporteze dispariţia, potrivit surselor.

Editor : M.B.

Acțiune.
Exit mobile version