Wednesday, March 22, 2023
Home Sănătate Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate! Actrița nu și-a mai putut părăsi locuința

Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate! Actrița nu și-a mai putut părăsi locuința

by admin

Problemele de sănătate ale Oanei Moșneagu i-au întors viața cu susul în jos, din cauza că nu își poate părăsi locuința.


In articol:


Oana Moșneagu se luptă cu o gripă de câteva zile, lucru care o face să nu se simtă foarte bine. Simptomele crunte au ajuns să o țină de zile bune doar în casă, dându-i peste cap programul zilnic, care era destul de încărcat. 

Oana Moșneagu se confruntă cu gripa


Recent, Oana Moșneagu  a simțit să le transmită un mesaj urmăritorilor ei de pe platformele de socializare în ceea ce primește perioada prin care trece. Astfel, din spusele actriței, după câteva zile la pat, Oana are speranța că lucrurile se vor schimba și că săptămâna care urmează ar putea să ajungă înapoi la teatru. Totodată, partenera de viață a lui Vlad Gherman a dezvăluit că gripa, pe lângă faptul că a ținut-o închisă în propria locuință, i-a schimbat întregul program.

Citește și: “Nu am avut acces.” Vlad Gherman, mărturisiri despre cerințele Oanei Moșneagu, înainte de a ajunge de la filmări

Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță. Cum arată actrița însărcinată

Așadar, aceasta speră ca starea ei de sănătate să se îndrepte, până ce va reîncepe turneul pe care trebuie să-l facă alături de colegii ei. Pentru

moment, Oana și-a anulat programările pe care le avea pentru toată această perioadă. Astfel că, a hotărât să renunțe la orele de condus, canto, înot, kinetoterapie dar și la programările de la saloanele de înfrumusețare.

„Hello. Stare actuală: încă cu gripă. Încă în casă. Nu am ieșit deloc de miercuri. Sper ca până luni să fiu apta și funcțională iar. Nu de alta, dar luni joacă Anca Sigartău cu Răzvan Krem Alexe spectacolul „Cum m-am lăsat de gândit” și ar fi a doua oară când îl ratez și nu vreau să se întâmple asta iar. Plus că am pus pe hold kinetoterapia, orele de șofat, orele de canto, masajul cu bețe de bambus, înotul, vizita anuală pentru ecografia la sân, vopsitul și alte lucruri cu care mă ocup intens, până reluăm turneul cu spectacolul „Care pe care” și nu o să mai am timp să fac nimic din toate astea. Hai sănătate”, a scris Oana Moșneagu, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: „Nu mai pot, nu mai vreau.” Ce s-a întâmplat cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman în timpul relației

Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu mi se pare că dau banii pe prostii.” Vlad Gherman, dezvăluiri despre motivul pentru care stă în chirie

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro