Tuesday, March 21, 2023
Home Sănătate Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „A avut o ambiție incredibilă” / VIDEO

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „A avut o ambiție incredibilă” / VIDEO

by admin
  • Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale
  • Cum se simte Mioara Roman

Mama Oanei Roman a avut mari probleme de sănătate, iar în toată această perioadă, vedeta a făcut tot posibilul ca femeia care i-a dat viață să fie cât mai bine îngrijită. Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta a mărturisit că anul 2022 a fost plin de provocări, mai ales că mama Oanei Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

În plus, a povestit că, în toată această perioadă, a avut sprijinul partenerul său, Marius Elisei, dar de departe, situația dificilă în care se afla cea care i-a dat viață a afectat-o pe vedetă.

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Cum se simte Mioara Roman

Oana Roman a mai spus că mama sa este mai bine și că s-a recuperat după operația la șold, o intervenție dificilă. Vedeta a mărturisit că Mioara Roman este bine îngrijită are parte de toată atenția din partea personalului medical de la centru, unde face și kinetoterapie.

„Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”. Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos. S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta.

Citește și: Oana Roman a refuzat propunerea de a intra în politică. Vedeta a dezvăluit motivul la Xtra Night Show: „Nu știu să tac” / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro