luni, septembrie 16

În perioada 4-10 septembrie, Kaufland continuă campania „Începe școala cu oferte de 10 (zece)”, oferindu-le părinților posibilitatea de a achiziționa un ghiozdan complet echipat pentru elevi, la prețul de doar 100 de lei. În plus, toți clienții beneficiază, în aceeași săptămână, de un discount de 25% la întreaga gamă de rechizite și articole de papetărie.

Pentru a sprijini și mai mult bugetul familiilor, Kaufland include în ofertă caiete A5 de 40 de file, disponibile în variantele dictando și matematică, la prețul de 0,39 lei per bucată – un preț de neegalat pe piață.

Talentus®: Construiește viitorul cu creativitate

Marca proprie Talentus® ocupă un loc central în oferta Kaufland, punând la dispoziție produse menite să stimuleze creativitatea și abilitățile copiilor. De la caiete și stilouri, până la radiere colorate, creioane cu radieră și mape cu diverse modele, aceste articole sunt accesibile pentru toate buzunarele. Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne, precum și de accesorii pentru o organizare eficientă a spațiului de lucru. Mai mult, 1% din vânzările produselor sprijină proiectul „Punguța cu două cărți”, contribuind la educația copiilor din zonele defavorizate.

Sustenabilitate la prețuri atractive

Produsele Talentus® nu doar că sunt accesibile, dar respectă și standarde ridicate de sustenabilitate și protecție a mediului. Kaufland se angajează să ofere produse de marcă proprie de înaltă calitate și sigure pentru mediu. Toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetărie poartă emblema „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.
Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din România, în limita stocului.

Acțiune.
Exit mobile version