Tuesday, March 21, 2023
Home Sport Panduru râde de Pintilii. “Mă gândeam la Puya!”

Panduru râde de Pintilii. “Mă gândeam la Puya!”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 23:53

Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 23:49


Basarab Panduru l-a luat peste picior pe Mihai Pintilii după FCSB – Farul 2-3. Antrenorul roș-albaștrilor a mizat pe ideea de familie, pe unitate, încercând să dea un mesaj pozitiv după ce FCSB a fost învinsă pe final, în două minute. 


“Da, şi mie mi se pare. Familia e foarte importantă, grupul unit, totul e făcut cu dragoste. Mă uitam după Puya? Era pe acolo, că nu-l vedeam? Nu contează că nu câştigăm campionatul, nu e nicio problemă, nu ştiu. Tu ce înţelegi?”, a declarat Panduru, potrivit Orange Sport.


„Pentru voi este cel mai spectaculos meci, pentru noi nu. Nu sunt supărat, sunt foarte dezamăgit pentru că i-am văzut supăraţi pe băieţi. Îmi pare rău pentru ei, dar asta este, pierdem sau câştigăm, trebuie să rămânem o familie. Mi-e greu să dau acum într-un jucător, am pierdut trei puncte care ne apropiau de locul doi. A fost o greşeală personală, asta a fost să fie. 


Cât despre băieţi, e normal să fie supăraţi când pierzi de o aşa manieră. Şi-au vărsat şi ei nervii pe cineva. Finalul a ţinut mai mult de băieţi, acolo, pe teren, nu de noi, pe margine. Dacă aş fi fost pe teren probabil mă puneam pe jos, dădeam mingea afară, trăgeam de timp, nu ştiu… La CFR va fi un meci foarte greu, dar vom intra cu gândul la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat Mihai Pintilii.


FCSB – Farul 2-3


FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) – Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii


FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) – T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean – Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi


Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58


Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90


Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei


Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat. În tur, Farul s-a impus cu 3-1.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro