joi, septembrie 19

Fostul secretar general al NATO Mircea Geoană spune că, dacă ar ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, i-ar fi mai comod să îl aibă rival pe candidatul PSD, Marcel Ciolacu. Cu Elena Lasconi, candidata USR, ar fi mai „competitiv”, a spus Geoană la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Evident, cred că există o competiție reală între doamna Lasconi și domnul Ciolacu, pentru locul doi. Evident, și pentru mine, pentru că sunt limitări legate de lipsa de structură politică, dar cred că ceea ce înseamnă mobilizare a voluntarilor și a oamenilor mă va duce în turul doi. Deci eu văd în clipa de față o competiție pentru turul doi în trei – între mine, candidatul PSD și candidatul USR. Se poate schimba campania. E de abia la început. Se pot întâmpla multe lucruri”, a spus Geoană.

„Cred că diferența este undeva de, probabil, opt procente între locul unu și locul trei. Și aici undeva se duce, o bătălie pe care eu o consider foarte interesantă”, a adăugat el.

Întrebat cu cine ar prefera să ajungă în turul al doilea, Geoană a răspuns: „Nu prefer pe nimeni. Vreau să-mi văd de treaba mea”.

„Un pic mai comod e cu domnul Ciolacu – și sondajele o arată. Cu doamna Lasconi va fi un pic mai competitiv, dar cred că și acolo, dacă intru în turul doi, cred că am prima șansă să câștig alegerile din 2024”, a spus Geoană.

Editor : M.B.

Acțiune.
Exit mobile version