Wednesday, March 22, 2023
Home România Petrecere încheiată cu dosar penal. 14 persoane din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital după ce ar fi consumat prăjituri cu marijuana

Petrecere încheiată cu dosar penal. 14 persoane din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital după ce ar fi consumat prăjituri cu marijuana

by admin

Un dosar penal pentru trafic de droguri a fost înregistrat la Râmnicu Vâlcea, după ce sâmbătă seara mai mulţi participanţi la o petrecere organizată la un restaurant din municipiu au ajuns la spital acuzând stări de rău, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Oamenii au acuzat cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență Vâlcea.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

„La data de 21 ianuarie, în jurul orei 20,20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău. La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite”, a precizat sursa citată de Agerpres.

„S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a D.I.I.C.O.T.”, a precizat sursa citată.

Li s-a făcut rău după ce ar fi consumat prăjituri cu marijuana, potrivit Știrile Pro TV.

Au ajuns la spital 14 persoane, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

El a arătat că şase persoane s-au prezentat singure la spital, alte şase au fost transportate de echipaje de la Ambulanţă şi două persoane au fost aduse la spital de către echipaje SMURD.

„În această seară, paramedicii SMURD au fost solicitaţi să intervină în Râmnicu Vâlcea, în zona centrală, la o locaţie cu profil de alimentaţie publică, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane care acuzau stare de rău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi SAJ cu personalul aferent, constatând că cele sesizate la 112 se confirmă, persoanele în cauză acuzând cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale. Până în momentul de faţă au ajuns la UPU Vâlcea în total 14 persoane, dintre care şase transportate de SAJ, două transportate la spital de SMURD şi alte şase persoane s-au prezentat singure la unitatea medicală”, a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Potrivit reprezentatului spitalului, petrecăreții au fost depistați cu substanțe interzise.

„Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere”, a declarat Dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Directorul hotelului a declarat pentru Știrile PRO TV că singurele prăjituri despre care știe că au fost servite sunt cele aduse de la o cofetărie.

(Foto: Dreamstime.com)

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro