Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Poate fi dragostea obiect de afacere? Da, atunci când vine la cutie

Poate fi dragostea obiect de afacere? Da, atunci când vine la cutie

by admin


Când o investitoare în start-up-uri și un entuziast în afaceri se întâlnesc, colaborarea lor vine la pachet cu o dragoste nebănuită.


Lillian Walker (Carolina Bartczak) este o femeie de afaceri care transformă start-up-urile în companii de succes. Cel mai nou client al ei este o companie numită Love Subscription, condusă de un tânăr antreprenor, Grant Fletcher (Chad Connell). El crede că oamenii își pot găsi mai ușor jumătatea dacă își fac cadouri inedite. 


Practic, Love Subscription funcționează ca o agenție matrimonială unde clienții își lasă un CV și, pe baza experienței lor, a hobby-urilor și preferințelor lor, angajații companiei le fac un profil psihologic în baza căruia încearcă să găsească punctele comune cu cele ale altor clienți ai lor. Iar primul contact al eventualei perechi formate este o cutie cu obiecte reprezentative pentru pasiunile lor comune.Lillian nu crede în succesul unei astfel de afaceri, până când ea însăși testează eficiența… cutiei.


Dar ce te faci că în acest „joc” în care clientul său, Grant, a început să-i devină mai mult decât simpatic, intervine un fost iubit din trecut?


 Interesant este s-o vedem pe actrița Carolina Bartczak asumându-și un asemenea rol romantic, ea având altfel o diploma în Științe, fiind școlită la Toronto și Lyon. Iar unul dintre rolurile sale representative a fost cel al Magdei, soția lui Magneto din „X Man“!


Cât despre partenerul său, Chad Connell, pe el s-ar putea să-l recunoașteți din mai multe filme de dragoste.


Filmul „Cutia cu iubire“/„The Love Subscription“ (2022) este difuzat la Acasă TV duminică seara de la ora 21:45 și, în reluare, de la ora 03:00 și duminica viitoare de la ora 10:00.Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro