Thursday, September 28, 2023
Home Sport Poli Iași – FC Botoșani, Live Video 18:30, Digi Sport 1. Derby în Moldova

Poli Iași – FC Botoșani, Live Video 18:30, Digi Sport 1. Derby în Moldova

by admin


articol scris de Digi Sport
18.09.2023, 09:56

De fiecare dată când Poli Iași și FC Botoșani s-au întâlnit în meci direct a ieșit cu scântei. Chiar dacă la nivel de conducere lucrurile sunt ok, rivalitatea suporterilor din Moldova este una foarte mare, iar acest lucru atrage lumea la stadioane.

Ieșenii au jucat la Botoșani o perioadă atunci când și-au refăcut gazonul, dar acest lucru nu i-a determinat pe cei de la Botoșani să treacă la sentimente mai bune.

Poli Iași – FC Botoșani, Live Video 18:30, Digi Sport 1. Grozavu versus Alexa

Înaintea etapei cu numărul 9, niciuna dintre echipe nu stă strălucit. Gazdele au promovat în vară în SuperLiga și șocul era normal, pe undeva, însă Botoșaniul pare într-un picaj.

Acum antrenor este Dan Alexa, iar patronul Valeriu Iftime speră la un reviriment rapid. Etapa trecută, echipa a fost când sus, când jos și a terminat 2-2 pe teren propriu cu Hermannstadt.

Dar ieșenii sunt optimiști după ce echipa a câștigat etapa trecută în deplasare cu U Cluj, 2-0, o partidă disputată în două zile din cauza unei ploi torențiale.

Poli Iași și FC Botoșani ocupă ultimele două locuri în SuperLigă

Pe prima scenă a fotbalului de la noi, cele două echipe s-au întâlnit de 20 de ori și niciuna dintre echipe nu s-a detașat. Poli are 7 victorii, iar FC Botoșani 8, in timp ce 5 jocuri s-au terminat la egalitate.

Și terenul propriu nu a fost chiar un avantaj decisiv pentru vreuna dintre ele dacă ținem cont că Botoșaniul a câștigat 4 jocuri în deplasare, în timp ce Poli a obținut trei victorii pe terenul marii rivale zonale.


Etichete:
dan alexa
,
leo grozavu
,
video poli iasi fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro