Sunday, October 1, 2023
Home România Polițist Din Brașov, Prins în Flagrant Când Vindea Cocaină. A Fost Reținut și Destituit Din Funcție

Polițist Din Brașov, Prins în Flagrant Când Vindea Cocaină. A Fost Reținut și Destituit Din Funcție

by admin

Potrivit publicației brașovene, bărbatul lucra la Secţia 5 de Poliție, iar în momentul flagrantului era în timpul său liber.

Sindicatul Europol a transmis, într-o postare pe Facebook, că bărbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a fost prins.

„Unii «colegi» au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui «client» mai special”, a transmis Sindicatul Europol.

Sindicatul polițiștilor mai spune că asupra sa a fost găsită „cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5.000 euro”.

După apariția în presă a informațiilor privind drogurile descoperite în mașina unui polițist, IPJ Braşov a precizat că „cel în cauză a fost destituit din funcţie”.

„Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la «implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean» Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. Brașov”, a transmis IPJ Brașov.

De asemenea, poliția din Brașov a precizat că se disociază „de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului”.

„Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a precizat IPJ Brașov.


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email [email protected]

      

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro