Thursday, September 21, 2023
Home Sport Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire

Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire

by admin

Prințesa Kate a optat pentru un look diferit când s-a alăturat Prințului William la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire.

După o slujbă emoționantă care comemora prima aniversare a morții Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Davids, Prințul și Prințesa de Wales s-au bucurat de o excursie la o fermă locală de alge marine. Acolo au descoperit mai multe despre munca de salvare a RNLI.

Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport

Prințesa Kate și-a schimbat rochia și pălăria Eponine cu un look mai casual și foarte practic. Soția Prințului William a optat pentru blugi skinny negri asortați cu pantofi sport Veja Campo. Practic e alegerea de bază a garderobei oricărui adolescent din zilele noastre.

Fanii adoră să o vadă pe Prințesa Kate purtând haine obișnuite și că nu este deloc arogantă atunci când iese în public. Kate și-a combinat blugii cu un tricou alb basic și o haină impermeabilă bej.

Ea și-a coafat părul brunet într-un coc pe care îl purtase și la evenimentele din ziua respectivă. Cu toate acestea, ea și-a schimbat cerceii cu perle moștenire de la Regina Elisabeta cu ceva mai discret.

A fost o zi de neuitat pentru comandantul adjunct al lui St Davids, Judd Kohler și membrul echipajului Ellen Evans.

Copiii lor, Isla Kohler, în vârstă de patru ani, și fratele ei Albert, în vârstă de doi ani, i-au dăruit prințesei Kate flori la sfârșitul vizitei.

Momentul emoționant a fost surprins de cameră, iar Kate a fost de asemenea vorbind frumos cu cei doi micuți.

Ce a spus managerul operațiunilor cu bărci de salvare RNLI despre Kate și William

Managerul operațiunilor cu bărci de salvare RNLI, John Williams, a fost încântat de vizita regală și de lumina reflectoarelor care a strălucit asupra organizației caritabile RNLI, a cărei misiune este de a salva vieți pe mare.

Voluntarii organizației oferă un serviciu de căutare și salvare de 24 de ore pe coasta Regatului Unit și a Republicii Irlanda.

El a spus entuziasmat: „A fost o mare plăcere să le urez bun venit Prințului și Prințesei de Wales în stația noastră de bărci de salvare. Erau cu adevărat interesați de munca RNLI și au petrecut timp vorbind cu voluntarii despre diferitele lor roluri”.

„Cuplul regal a fost invitat la bordul bărcii de salvare din clasa Tamar. Au putut vedea coasta noastră uimitoare dintr-o perspectivă diferită. A fost minunat să le arătăm Altețelor Lor Regale cum ne recuperăm barca de salvare pe rampă. Au descoperit și operațiunile de zi cu zi.

Voluntarii noștri sunt foarte mândri de ceea ce fac ei. Întâlnirea prințului și a prințesei a fost o adevărată onoare și ceva ce niciunul dintre ei nu va uita.”

Vizita a fost cu atât mai specială pentru Prințul William. El a fost pilot de elicopter de căutare și salvare RAF, staționat lângă Anglesey. Rolul său a inclus lucrul cu echipajul bărcii de salvare a RNLI.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro