Saturday, September 30, 2023
Home Divertisment PRO TV – Adela Popescu își vede visul cu ochii: „Se întâmplă”. Vestea cea mare dată de artistă, în urmă cu scurt timp

PRO TV – Adela Popescu își vede visul cu ochii: „Se întâmplă”. Vestea cea mare dată de artistă, în urmă cu scurt timp

by adminAdela Popescu este în culmea fericirii, deoarece, după o lungă așteptare, își vede visul cum devine realitate. Ușor, ușor, totul va fi gata și le-a împărtășit și fanilor care este motivul bucuriei sale. 
Adela Popescu este foarte aproape de a-și îndeplini un mare vis. După ce și-a cumpărat un apartament la mare și o casă de vis în Capitală, Adela Popescu mai bifează încă o locuință, dar nu oriunde, ci în locul în care a copilărit.


Adela Popescu își construiește o casă la Șușani, locul copilăriei, unde se retrage de câteva ori pe an. Prezentatoarea așteaptă cu sufletul la gură ca noua locuință să fie gata pentru a o primi, alături de soț și de cei trei copii.


Casa nu va fi una deloc complexă sau impozantă, tocmai pentru a păstra simplitatea și frumusețea locului de la țară, unde a crescut și unde revine de fiecare dată când își dorește să aibă parte de liniște. Adela visează, deja, cu ochii deschiși la momentul în care, de pe terasă, va admira apusul, bucurându-se de tot ceea ce îi oferă simplitatea locului natal.


„Au intrat buldozerele unde vrem să construim casa de la Șușani. Așadar a început proiectul. A început treaba și sunt foarte fericită. În fiecare seară adorm imaginându-mi cum va fi. 


Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare, casa e cumva poziționată pe un deluleț, care vede un alt deluleț și apusul. Sunt fericită că în sfârșit se întâmplă, mai e puțin”, a povestit Adela, pe contul ei de Instagram.


Cu toate acestea, aceasta trebuie să mai treacă de unele încercări, căci nu s-a decis în ceea ce privește stilul în care va fi construită și nici în ceea ce privește „împărțeala, cu etaj, fără etaj”. Cert este că Adela știe că aceasta va fi „visurilor” ei, cu „geamuri mari, dar și cu obloane”, așa cum a văzut, în urmă cu ceva timp, într-o fotografie. 


 


Sursa foto: Instagram I adela_popescu


VEZI ȘI VIDEO 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro