Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – Ana Baniciu și logodnicul au început numărătoarea inversă până la nuntă: „ Suntem stresați”

PRO TV – Ana Baniciu și logodnicul au început numărătoarea inversă până la nuntă: „ Suntem stresați”

by adminAna Baniciu și logodnicul ei, Edy Kovacs, sunt cu pregătirile de nuntă pe ultima sută de metri. Cei doi au apelat la o echipă, pentru a se asigura că totul va ieși ca la carte, deoarece nu doar ei își doresc să fie fericiți, ci și invitații.
Relația dintre Ana Baniciu și Edy a început în toamna anului 2020, iar cererea în căsătorie a venit la un an distanță, în Capri. Povestea lor de dragoste a evoluat extrem de frumos, iar fanii lor așteaptă cu sufletul la gură ca marele eveniment să aibă loc.


Recent, fosta actriță din „Pariu cu viața” le-a oferit câteva detalii fanilor ei din mediul online, recunoscând că atât ea, cât și viitorul ei soț sunt extrem de stresați, deși știu că organizarea evenimentului lor este pe mâini bune.


„Suntem stresați! Fraților, se apropie nunta! Avem o gașcă foarte mișto care se ocupă de acest eveniment și care m-au rugat să nu mă stresez deloc și să fiu o mireasa relaxată. Și că totul va bine! Eu știu că totul ca fi bine, dar totuși am impresia zilele astea că organizez ceva festival. Nu știu, Untoldul la București! 


Ne dorim să fie toata lumea mulțumită și să se simtă bine, în primul rând. Vrem să venim cu ceva special. E o nuntă atipică, pentru că noi suntem atipici“, a povestit Ana Baniciu, în mediul online.


Nu doar nunta lor este atipică, ci și modul în care s-au cunoscutl. Ana Baniciu și Edy s-au cunoscut în timpul pandemiei, când a fost infectată cu Coronavirus chiar de către logodnicul ei. Atunci, artista i-a cerut lui Edy să rămână la ea, pentru a avea grijă de ea și, de atunci, au rămas împreună. 


„I-am zis «dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum». De atunci, la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și, atunci, mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat!”, a povestit actrița, în urmă cu ceva timp.  


Sursa foto: Instagram I ana_baniciu


VEZI ȘI VIDEO 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro