Thursday, September 21, 2023
Home Divertisment PRO TV – Andreea Bostanica a rupt tăcerea despre relația cu Jador:„Ne-am întâlnit” Tânăra nu s-a mai ascuns

PRO TV – Andreea Bostanica a rupt tăcerea despre relația cu Jador:„Ne-am întâlnit” Tânăra nu s-a mai ascuns

by adminAndreea Bostanica a vorbit deschis despre relația cu Jador, după ce s-a zvonit că cei doi ar fi împreună.
Influencerița a pus stop speculațiilor din spațiul public, după ce au apărut zvonuri despre faptul că ar fi într-o relație cu Jador.


În ultima perioadă, Andreea Bostanica s-a aflat în centrul atenției, mai ales după vacanța luxoasă din Mykonos în care a fost cu un avion privat. La momentul respectiv s-a spus că tânăra a fost dusă în vacanță de un celebru milionar. Ulterior, Andreea a declarat că și-a făcut singură vacanța.


Recent au apărut zvonuri despre faptul că Andreea Bostanica ar avea o relație cu Jador. Este bine cunoscut faptul că manelistul a ieșit recent dintr-o relație. În urmă cu câteva săptămâni, el și Alexandra Dobia au decis să pună punct relației pe care o aveau de mai bine de un an de zile.


Andreea Bostanica a ieșit public și a vorbit deschis despre zvonurile apărute, precizând că între ea și Jador nu există nimic, sunt doar prieteni, chiar dacă a fost prezent la ziua ei de naștere.


„Eu și Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, țineți legătura. Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente, pentru că am mai fost la câteva evenimente.A fost și la ziua mea de naștere, pentru cei care urmăresc vlogurile mele, dar cam atât.”,  a spus Andreea Bostanica, în cadrul unei emisiuni online.


Sursă foto: Instagram/ Facebook


VEZI ȘI VIDEO


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro