Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – ‘Boule, eu trebuie să…’. Cu ce mesaj s-a trezit pe capotă un șofer care a parcat neregulamentar

PRO TV – ‘Boule, eu trebuie să…’. Cu ce mesaj s-a trezit pe capotă un șofer care a parcat neregulamentar

by adminMultă energie negativă la Crevedia, comuna din Dâmbovița lovită de o tragedie cumplită la sfârșitul lunii august. Răbdarea localnicilor este pusă la grea încercare și când vine vorba de parcarea automobilelor.
Un șofer care a parcat neregulamentar, pe trotuar, s-a trezit cu un mesaj scris pe capotă care, sigur, i-a căzut greu. Autorul, cel mai probabil o mamă cu copil mic, i-a transmis că face parte din categoria acelor posesori auto fără pic de respect pentru pietoni.


Fotografia cu pricina a fost distribuită de pagina de Facebook Pentru Crevedia.


Boule, eu trebuie să merg pe stradă cu căruciorul. Se lasă 1 metru distanță de perete”, se poate citi pe capota mașinii, un Ford de culoare albă.
 


Situația în localitate, și nu numai, se va agrava din 11 septembrie, când elevii se întorc la școală. E de așteptat ca traficul să devină infernal, iar bătaia pe locurile de parcare acerbă. 


De altfel, o localnică i-a avertizat pe proprietarii de mașini că va lua măsuri împotriva celor care vor parca pe trotuar după această dată.


Începând de luni 11-09-2023, rog toate persoanele care locuiesc pe strada combinatului și pe șoseaua principală, SĂ NU MAI PARCHEZE PE TROTUAR. Copiii vor merge la școală, va ploua și se vor umple de noroi încercând să vă ocolească vouă mașinile care NU AU CE CĂUTA PARCATE PE TROTUAR… dacă mă trezesc plină de spume și ajung cu copilul la școală înnomolit până la genunchi, la întoarcere vă fac pană. Promit!”, scrie Participant Anonim pe pagina Crevedia, comuna mea.


Fotografii: Pentru Crevedia Facebook


Vezi și VIDEO:


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro