Saturday, September 30, 2023
Home Divertisment PRO TV – Câinele soților morți după exploziile din Crevedia încă își așteaptă stăpânii în curtea casei

PRO TV – Câinele soților morți după exploziile din Crevedia încă își așteaptă stăpânii în curtea casei

by adminImagini sfâșietoare cu câinele celor doi soți care au pierit după exploziile de la stația GPL din Crevedia. Animăluțul încă își așteaptă stăpânii în curtea casei.
Tragedia de la Crevedia a marcat o țară întreagă. În urmă cu două săptămâni, o serie de explozii, produse la o stație GPL, au luat mai multe vieți și au șters de pe fața pământului mai multe locuințe din comuna Crevedia. Oamenii care au trudit din greu pentru un acoperiș deasupra capului au ajuns pe drumuri. 


La scurt timp după producerea exploziilor, doi soți au murit. Femeia a prevestit acest moment și mereu spunea că o să-și găsească sfârșitul din cauza stației GPL, care se afla chiar lângă locuința lor. 


Imagini sfâșietoare au ajuns pe internet de la casa celor doi soți care au murit după exploziile de la stația GPL, un sigur suflet a mai rămas în gospodărie, este vorba despre câinele familiei, care pare că încă își așteaptă stăpânii. Vecinii spun că nu se mișcă de lângă fotografiile celor doi, potrivit Click!


Între timp, patronii stației GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, au fost arestați pentru 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de distrugere din culpă, urmată de un dezastru. De asemene, procurorii au pus sechestru pe o bună parte din averea celor doi, este vorba despre mai multe clădiri, din mai multe județe ale țării, sedii și birouri ale firmei, stații și depozite GPL, o locuință ce i-ar aparține lui Ionuț Doldurea și pe 15 conturi bancare, mai precizează sursa citată.


Sursă: Captură Youtube/ stirileprotv/ Facebook/ Agerpress


VEZI ȘI VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro