Thursday, September 21, 2023
Home Divertisment PRO TV – Cristi Borcea plătește o mică avere, lunar, pentru școlile copiilor săi. Românii de rând nu își permit acest lux

PRO TV – Cristi Borcea plătește o mică avere, lunar, pentru școlile copiilor săi. Românii de rând nu își permit acest lux

by adminCristi Borcea are nouă copii, trei dintre ei fiind făcuți cu actuala soție, Valentina Pelinel. În fiecare lună, pentru creșterea lor, milionarul scoate din buzunar sume amețitoare de bani, pentru ca cei mici să poată merge la cele mai bune școli și grădinițe.
În fiecare lună, Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, scoate sume impresionante de bani din buzunar, pentru educația copiilor săi. El și soția lui se asigură că gemenele și fiul lor au tot ceea ce le trebuie și că nu simt lipsa a nimic din ceea ce le-ar putea fi util.


Conform Click, Milan Borcea a intrat în clasa I, iar școala pe care Borcea a ales-o pentru el percepe o taxă de 1.145 de euro pe lună. De asemenea, gemenele Indira și Rania, care, anul acesta, au împlinit patru ani, merg la o grădiniță a cărei taxă este de 500 de euro, pe lună, pentru fiecare copil.


Valentina Pelinel este foarte încântată de alegerea făcută din acest punct de vedere și se bucură că și copiii sunt încântați. Fiul ei și al lui Cristi Borcea urmează cursurile unui program bilingv și și-a ales două opționale din cele puse la dispoziție de școală, fiind vorba de bachet și de fotbal.


În ceea ce le privește pe gemene, acestea, momentan, sunt la grădiniță, dar nici aceasta nu a fost aleasă întâmplător, iar, în privința școlii, atunci când vor trece la etapa următoare, vor merge la una de top. 


Chiar dacă are nouă copii cu mai multe femei, Cristi Borcea îi iubește pe toți la fel de mult, iar sărbătorile sunt un prilej perfect pentru ca toți să se reunească, exact ca o familie. Acest lucru a devenit o adevărată tradiție, de mai mulți ani, care este respectată cu prilejul fiecărui Crăciun.


Anul trecut, Valentina Pelinel, Cristi Borcea și copiii nu au petrecut acasă doar Crăciunul, ci și Revelionul și au ales să îi ducă pe cei mici la munte, pentru a se bucura de zăpadă, mai ales pentru că au venit și copiii din America. 
Sursa Foto: Facebook I Valentina Pelinel Page


VEZI ȘI VIDEO 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro