Thursday, September 21, 2023
Home Divertisment PRO TV – Iluzie optică senzațională! Îți dezvăluie dacă ești vedeta în cercul tău de prieteni sau doar un actor secundar

PRO TV – Iluzie optică senzațională! Îți dezvăluie dacă ești vedeta în cercul tău de prieteni sau doar un actor secundar

by adminAceastă iluzie optică îți dezvăluie dacă este o persoană empatică, care îi pune pe ceilalți pe primul loc, sau o persoană carismatică care atrage oamenii indiferent de locul și compania în care se află. Totul depinde de ceea ce vezi prima oară în imagine.
Iluzia, postată de creatoarea TikTok Mia Yilin, îți poate spune dacă ești un prieten la care oamenii apelează pentru un sfat sau cineva care se pricepe excelent la conversații. 


În fotografie, se poate vedea fie o față imensă, fie o femeie care cântă la saxofon iar, depinde de ceea ce remarci prima dată, îți dezvăluie personalitatea. 


Ce vezi mai întâi în imagine?


Fața imensă


”Dacă vezi o față imensă, dai dovadă de multă empatie și compasiune. De aceea, oamenii vin la tine când au nevoie de ajuutor. Natura ta grijulie se extinde nu numai când e vorba de oameni, dar și de animale și mediul înconjurător.


E nevoie totuși de un echilibru, pentru că și tu meriți aceeași dragoste și atenție pe care le-o oferi altora”.


 


Femeia care cântă la saxofon


”Dacă vezi femeia, este o persoană carismatică, care îi strânge pe ceilalți în jurul ei. Genul de om care luminează o cameră atunci când intră în ea și atrage toate privirile”. Expertă în arta conversației, expertă în seducție, aceasta persoană este sfătuită să își dea timp periodic pentru ”încărcarea bateriilor”.


 


Foto: TikTok Mia Yilin

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro