Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – Îți mai aduci aminte de „Mârlanu” din Trăsniți în NATO? Uite ce face acum Toni Ionescu

PRO TV – Îți mai aduci aminte de „Mârlanu” din Trăsniți în NATO? Uite ce face acum Toni Ionescu

by adminToni Ionescu a devenit celebru datorită rolului său în serialul „Trăsniți în NATO”, însă s-a retras din televiziune înaintea începerii pandemiei de Covid-19, iar oamenii se întreabă ce mai face acum. Viața actorului s-a schimbat și nu o să crezi cu se se ocupă astăzi!
Toni Ionescu a luat o pauză de la televiziune, asta după ce producătorii serialului „Trăsniți în NATO” au oprit filmările din cauza pandemiei de Covid-19. Ulterior, actorul cunoscut și sub numele de „Mârlanu”, și-a încercat norocul în lumea teatrului, însă nu a avut prea multe de câștigat.


Deși s-a pregătit să joace pe scenă în piesa „Experimentul”, Toni Ionescu nu a mai apucat, asta din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.


În urmă cu mai mult timp, Toni Ionescu a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță” și nu a venit singur, ci cu fiica sa, Crenguța. Actorul a mărturisit la vremea respectivă că a decis să activeze în mediul online, așa că și-a deschis un canal de YouTube intitulat „Toni Ionescu”, acolo unde, spune el, face „tot felul de scenete”.Fiica actorului, Crenguța, îi seamănă leit, mai ales când vine vorba despre umor. Tânăra a dezvăluit că îi place să facă oamenii să râdă, exact așa cum a făcut și tatăl său atâția ani.


„Simt că sunt construită să fac oamenii să râdă, dar nu știu dacă pot să fac o carieră din asta. Îmi place să fac oamenii să râdă, să fac pe toată lumea să se simtă bine”, a spus Crenguța.


Pe de cealaltă parte, tatăl său a mărturisit că tânăra are teamă de public și, cu toate că a încercat să o ia cu el la unul dintre show-urile de stand-up comedy pe care le face, aceasta a refuzat.


„Are teamă de public și am vrut să o iau cu mine să facă stand-up și a zis că nu, că se trezește în fața camerei și se pierde”, a mai dezvăluit, în final, Toni Ionescu.Foto: Facebook, Instagram

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro