Saturday, September 30, 2023
Home Divertisment PRO TV – La mulți ani, David Popovici! Înotătorul de 19 ani și-a mai împlinit un vis de ziua lui

PRO TV – La mulți ani, David Popovici! Înotătorul de 19 ani și-a mai împlinit un vis de ziua lui

by adminDavid Popovici a împlinit 19 ani pe 15 septembrie și se declară satisfăcut de cadoul primit de la conaționalii lui. Înotătorul a demarat o strângere de fonduri pentru a ajuta cinci frați fără locuință.
David Popovici și-a propus să strângă 225.000 de lei până de ziua lui, 15 septembrie. Azi, sportivul este recunoscător pentru cele peste 2.200 de donații realizate de români în folosul a cinci frați care locuiesc cu mama lor, în chirie, într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.


Sunt bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor și îmi doresc să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să le pot spune lui Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor: Am reușit! Vă mulțumesc tuturor!”, scria ieri, pe Facebook, David Popovici.


Bucuria lui este mai mare acum, fiindcă suma setată ca obectiv a fost depășită.


Ai reușit! Felicitări pentru inițiativa! La mulți ani!!!”; „Donat! Felicitări, David, pentru implicare! Respect!”; „Felicitări, copil educat și marinimos!” – au fost câteva dintre mesaje.


David Popovici este un fervent susținător al cauzelor sociale. Înotătorul și-a topit mai multe medalii de aur, câștigate la campionatele mondiale, pentru a dona metalul prețios în folosul copiilor bolnavi de cancer. Mai mult, el a ajutat o mamă cu trei copii, bolnavă, să aibă o viață mai bună.


Fotografii: Getty Images


Vezi și VIDEO:


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro