Saturday, September 30, 2023
Home Divertisment PRO TV – Lucian Mîndruță, despre necesitatea unui buton de Reset în România: Știți ce îmi lipsește cel mai tare în țara mea?

PRO TV – Lucian Mîndruță, despre necesitatea unui buton de Reset în România: Știți ce îmi lipsește cel mai tare în țara mea?

by adminLucian Mîndruță a urmărit evenimentele tragice care au îndoliat România în ultimele săptămâni și a concluzionat că țării îi lipsește, de fapt, foarte puțin pentru a-și schimba cursul de coliziune pe care este setată. 


În opinia lui Mândruță, României îi lipsește „un om”, dar nu unul oarecare, ci unul care să întreprindă ceea ce toți ceilalți au stricat. Un „superman” desprins din benzile desenate, cu sau fără capă roșie, dar în orice caz unul cum nu are România în prezent. 


„Știți ce îmi lipsește cel mai tare în țara mea?


Un om care să pună la punct aberațiile și prostiile din spațiul public. Un om cu credibilitate, care să trimită dacii la loc în cartea de istorie mincinoasă din care vin, care să explice că greierii nu vor deveni obligatorii în farfurie, că iubirea de țară nu presupune ura revărsată asupra altora, un om care să tragă linie și să readucă normalitatea, rațiunea, știința și bunul simț în discursul public.


Un om decent și normal, care să arate cu degetul minciuna.


Și un popor la fel de decent și normal care, atunci când minciuna e evidentă, să n-o mai creadă.


Iar motivul pentru care omul acela nu apare e în propoziția de mai sus”, a scris jurnalistul pe Facebook.


Unii dintre urmăritorii lui sunt de părere că acel om nu s-a născut încă. De aceea avem azi un 2 Mai, de aceea se moare cu zile la Botoșani și, mai ales, de aia nimeni nu vede nimic suspect la Crevedia.


Voi ce spuneți? S-a născut acel om? Dacă da, de ce nu face un pas în față să-l vedem cu toții?


Fotografii: Lucian Mîndruță Facebook


Vezi și VIDEO:Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro