Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv!

PRO TV – Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv!

by adminInformații de ultim moment despre cazul șoferului drogat de la 2 Mai, care a ucis doi tineri! Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a amenințat martorii din dosarul în care este anchetat fiul ei.
Vlad Pascu are noi acuzații la dosar, după ultimele percheziții efectuate de polițiști. Acesta este urmărit penal pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, în dosarul în care au avut loc mai multe percheziţii la domiciliile a 11 adolescenți cu situații financiare extrem de bune:


„S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, arestat preventiv într-o altă cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri. S-a reţinut că inculpatul a cumpărat, în mod repetat astfel de substanţe, în vederea consumului propriu, dar şi pentru a le pune la dispoziţia altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”, a anunţat DIICOT vineri într-un comunicat, conform news.ro, făcându-se referire la Vlad Pascu. Aceste acuzații se vor adăuga în dosarul mare al tânărului care deja este arestat preventiv pentru omor din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.


În cursul zilei de vineri, 15 septembrie 2023, și mama lui Vlad Pascu a fost plasată sub arest preventiv. Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata – care este mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu – „a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.


Tot în aceste momente, alte trei persoane au fost plasate și ele în arest preventiv, după ce în timpul perchezițiilor din „Operațiunea Hidra” au fost găsite probe compromițătoare.Sursă foto: Știrile PRO TV, 
INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA, Captură ecran/TikTok

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro