Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – Miliardarul Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, ținta ironiilor pe net: „Banii nu pot cumpăra bunul-gust”

PRO TV – Miliardarul Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, ținta ironiilor pe net: „Banii nu pot cumpăra bunul-gust”

by adminDe când s-a cuplat cu Lauren Sanchez, Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om al lumii, și-a schimbat complet stilul de viață, dar și prioritățile. Fondatorul Amazon a început să fie un împătimit al evenimentelor mondene și petrece deseori în compania actorilor de la Hollywood. 
În anul 2018, Jeff Bezos a plătit jumătate de milion de dolari și și-a comandat un super-iaht. Toata vara lui 2023 și-a etalat pectoralii la bordul ambarcațiunii sale de lux, în timp ce logodnica sa a făcut paradă în cele mai minuscule costume de baie. Când nu e pe iaht, omul de afaceri are la dispoziție avionul privat sau elicopterul. Cu cel din urmă aparat de zbor a fost surprins recent de paparazzi. Bezos și iubita sa au participat la Săptămâna Modei de la New York. Înainte de a participa la evenimentul de modă, cei doi amorezi s-au distrat la concertul lui Beyonce, potrivit Daily Mail


Paparazzii au surprins câteva cadre cu cuplul Bezos-Sanchez, imediat după ce elicopterul a aterizat pe pistă. Cei doi erau însoți de Lydia Kives și Elsa Collins. Jeff Bezos a fost galant cu toate doamnele și le-a ajutat să coboare din elicopter. Imaginile surprinse de paparazzi au ajuns rapid pe rețelele de socializare, iar internauții i-au persiflat pe cei doi pentru felul în care erau îmbrăcați. Dacă pe Lauren au comparat-o cu o stripteuză, pe Jeff l-au ironizat pentru încălțările alese. (Vezi cu ce s-a încălțat miliardarul în GALERIA FOTO de mai sus)


Internauții i-au numit „miliardarul și păpușa sa de plastic” și le-au transmis că au nevoie urgent de un stilist. 


„Banii nu pot cumpăra bunul-gust!”


„Cu toți banii din lume și arată o stripteuză bătrână și spălăcită, iar el ca unul care ia steroizi și merge la același chirurg plastician ca Mickey Rouke… cum e posibil așa ceva?


„Când comanzi o rochie de pe Amazon și mărimea e prea mică”


„Ăștia doi. Atât de jenant”


„Uită-te la cizmele lui. Au tocuri… Așa ceva”


„E de râs! Jeff Bezos poartă tocuri”


„Nu ai cum să pui niciodată săptămâna modei și Lauren Sanchez în aceeași propoziție”


„Arată ca o stripteuză”


„Cum reușește cineva atât de bogat să arate atât de ieftin?”


„Cine-i îmbracă pe ăștia doi?”


„Are toți banii din lume la îndemână și asta a ales să poarte?”


„Jeff arată ca băiatul care curăță piscină”


„Toți banii din lume și ăștia doi apar așa”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.


Jeff Bezos și Lauren sunt împreună din 2019. În același an, miliardarul a divorțat de Mackenzie Scott, femeia cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani și care l-a ajutat să pornească Amazon în 1994. Jeff Bezos (59 de ani) este al treilea cel mai bogat om din lume cu o avere 114 miliarde de dolari. 


Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro