Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment PRO TV – Mohamed Al-Fayed a murit la 26 de ani după ce fiul lui, Dodi, și prințesa Diana au fost uciși în accidentul de mașină

PRO TV – Mohamed Al-Fayed a murit la 26 de ani după ce fiul lui, Dodi, și prințesa Diana au fost uciși în accidentul de mașină

by adminDupă ce, la 94 de ani, Mohamed Al-Fayed a murit, acesta a fost înmormântat lângă fiul său, Dodi – cel care și-a pierdut viața alături de iubita lui de atunci, prințesa Diana.
 Mohamed al-Fayed, fostul proprietar al magazinului britanic Harrods, al cărui fiu, Dodi al-Fayed, a fost ucis alături de Diana, prinţesa de Wales, într-un accident de maşină în august 1997, a murit vineri, 1 septembrie, la vârsta de 94 de ani.


“Doamna Mohamed Al Fayed, copiii şi nepoţii ei doresc să confirme că iubitul ei soţ, tatăl şi bunicul lor, Mohamed a decedat în pace, la bătrâneţe, miercuri, 30 august 2023”, a anunţat familia într-un comunicat publicat de clubul de fotbal Fulham FC, care a fost deţinut omului de afaceri egiptean. El a fost și proprietarul magazinului Harrods, din Londra.


 El a vândut Harrods către Qatar Holdings în mai 2010. Trei ani mai târziu, a vândut şi FC Fulham omului de afaceri american Shahid Khan. 


Foto: Getty

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro