Thursday, September 21, 2023
Home Divertisment PRO TV – Noul sezon România, te iubesc! începe duminica aceasta! Alex Dima prezintă ancheta: „Statul degeaba”

PRO TV – Noul sezon România, te iubesc! începe duminica aceasta! Alex Dima prezintă ancheta: „Statul degeaba”

by adminDe 16 ani, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Paula Herlo, Rareș Năstase și Cristian Leonte aduc în fața telespectatorilor, într-un mod obiectiv, neregulile care se întâmplă în țară. Echipa continuă să spună România, te iubesc! și în sezonul 31 al emisiunii!
Duminica aceasta, de la 18:00, vedem cum în țara noastră, mulți se angajează, puțin lucrează și toți plătim – Statul degeaba – o anchetă semnată de Alex Dima la România, te iubesc!.


Unul dintre locurile în care a ajuns Alex este orașul Vașcău care, împreună cu cele cinci sate arondate, are doar 2025 de locuitori. Însă, în organigrama primăriei există posturi ca într-un oraș în toată regula. Sunt 40 de angajați. 


„Bugetul statului e gol. Guvernanții ne amintesc această situație, zi de zi. Ar putea să facă rost de bani dacă ar avea înțelepciunea și curajul să acționeze, să mai trimită acasă din armatele de bugetari care nu ajută statul, ci îl sufocă în birocrație. Comasarea primăriilor mici poate fi o soluție. O altă soluție ar fi să nu mai dea bani în primăriile în care nu se face performanță, în care nu există proiecte, în care se stă degeaba. Din păcate, nu se iau măsuri pentru că de acolo, din primării, vin voturile. Aceasta e realitatea”, a spus Alex Dima.


Cum răspund autoritățile aflăm la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi vizionată, duminică, de la 18:00, la PRO TV și pe VOYO.


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro