Sunday, October 1, 2023
Home Divertisment PRO TV – Peste două milioane de litri de vin roșu au inundat un oraș din Portugalia, după ce rezervoarele în care era ținut au cedat

PRO TV – Peste două milioane de litri de vin roșu au inundat un oraș din Portugalia, după ce rezervoarele în care era ținut au cedat

by adminStrăzile unui oraș din Portugalia au fost inundate, în doar câteva clipe, de peste două milioane de litri de vin roșu, după ce rezervoarele în care băutura alcoolică era ținută au cedat. Cei aproximativ 2.000 de locuitori ai orășelului au asistat la scenele parcă rupte dintr-un film.
Mai bine de 2,2 milioane de litri de vin au curs pe străzile orașului São Lourenço do Bairro, din Portugalia, în urma unei probleme apărute la rezervoare. Un adevărat râu de vin roșu a curs duminică, 10 septembrie, pe străzile orașului, sub privirile locuitorilor.


Cantitatea de vin vărsată a fost atât de mare, încât ar fi putut umple o piscină olimpică și a dus la declanșarea unei alerte de mediu. Oficialii au încercat să oprească vinul, înainte de a ajunge în râul Certima. 

@thesun A river of red wine floods Portuguese village after distillery’s 2.2 million litre tanks burst (????: CEN) #wine #river #red #redwine #portugal #distillery #news #viral #fyp #foryoupage ♬ original sound – The Sun


Inundația cu vin a fost blocată de pompierii din Anadia, reușind să o devieze din râu, urmând să se verse într-un câmp din apropiere, conform presei locale. Distileria din cauza căreia s-a produs incidentul le-a cerut scuze oamenilor și a anunțat că a drenat câmpul îmbibat cu vin.


Cu toate acestea, întâmplarea nu a fost lipsită de incidente, deoarece subsolul unei case fusese inundat de vin. „Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru costurile asociate cu curățarea și cu repararea pagubelor. Avem echipe care vor face aceste lucruri imediat. Ne-am angajat să rezolvăm această situație cât mai repede posibil”, a transmis distileria. 


Mai mult decât atât, a fost recuperată o parte din alcool, ajungând la o fabrică de prelucrare, pentru a fi curățat de toate impuritățile și, mai apoi, pus spre vânzare.


Sursa foto: TikTok I captură video 


VEZI ȘI VIDEO 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro