Sunday, October 1, 2023
Home Divertisment PRO TV – Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT

PRO TV – Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT

by adminJoi, 14 septembrie 2023, a fost o zi importantă pentru ancheta tragediei de la 2 Mai, acolo unde Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a ucis două persoane. Atât el, cât și părinții lui au fost audiați de DIICOT.
În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, polițiștii Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au făcut mai multe demersuri în ancheta tragediei de la 2 Mai. În primă fază, autoritățile au desfășurat percheziții în 11 locuințe, majoritatea aparținând apropiaților lui Vlad Pascu. Într-un videoclip (VEZI VIDEO AICI), oamenii legii au arătat substanțele interzise și armele găsite în casa lui Tudor Duma, omul despre care se presupune că i-ar fi procurat stupefiantele șoferului de la 2 Mai


Mai mult decât atât, Vlad Pascu și părinții lui au fost aduși la sediul DIICOT, acolo unde tânărul de 19 ani a făcut primele declarații despre tragedia comisă. Acesta a spus de mai multe ori că regretă gestul făcut și că nu mai poate da timpul înapoi pentru a remedia situația. (VEZI AICI VIDEO)


După ce a petrecut aproximativ 7 ore la audieri din poziția de martor, tatăl lui Vlad Pascu a părăsit sediul DIICOT. Acesta a avut o ieșire nervoasă atunci când a văzut că jurnaliștii încă sunt prezenți la fața locului, pentru a transmite în timp real informațiile de la fața locului. Mai exact, tatăl lui Vlad Pascu a ieșit alergând din sediul DIICOT, s-a îndreptat către motocicleta sa cu casca pe cap și a accelerat cu putere, lovind cel puțin doi cameramani. 


Din fericire nimeni nu a fost rănit atât de grav încât să aibă nevoie de transport la o unitate medicală sau de alte îngrijiri medicale.  


Mama lui Vlad Pascu se află în continuare la audieri, fiind acuzată de șantajarea martorilor în dosarul crimei de la 2 Mai. 


Sursă foto: Știrile PRO TV, Sursă foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro