Saturday, April 1, 2023
Home Sănătate Probleme grave de sănătate pentru o vedetă din showbizul românesc: „Am vomitat sânge”

Probleme grave de sănătate pentru o vedetă din showbizul românesc: „Am vomitat sânge”

by admin

Probleme grave de sănătate pentru o vedetă din showbizul românesc. În urmă cu puțin timp, celebritatea a anunțat că a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor simptome importante pe care le prezenta. Potrivit dezvăluirilor sale, s-a confruntat cu dureri la nivelul abdomenului și a vomitat sânge. Specialiștii i-au pus un diagnostic crunt.

Probleme grave de sănătate pentru o vedetă din showbizul românesc

O mai țineți minte pe fosta parteneră a lui Cătălin Scărlătescu? Tânăra cântăreață, în vârstă de 30 de ani, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu probleme majore din punct de vedere al sănătății. Artista nu a mai stat pe gânduri și a apelat la ajutorul specialiștilor când a văzut că vomită sânge.

Maria Andria a făcut o mărturie tulburătoare jurnaliștilor români. Cântăreața din Cipru s-a simțit foarte rău în ultimele zile. Prezenta dureri severe la nivelul abdomenului, avea febră și vomita sânge, potrivit relatărilor sale. Când a văzut că situația se agravează, blondina a decis să meargă la cea mai apropiată instituție medicală.

A ajuns, astfel, la camera de gardă a unui spital, unde ar fi fost nevoită să aștepte timp de 12 ore pentru a primi părerea unui medic. Potrivit declarațiilor cântăreței, aceasta nu s-ar fi confruntat cu nicio afecțiune severă de sănătate. La auzul verdictului cu pricina, partenerul artistei a decis să meargă acasă, unde au chemat un alt doctor.

Ce diagnostic i-au pus medicii: „Am vomitat sânge”

Maria Andria a ajuns în perfuzii, ca urmare a simptomelor pe care le prezenta.

„Vomitam non-stop. Am vomitat sânge. Am probleme cu burta. Am stat 12 ore la spital ca să mă consulte un medic și nu mi-au făcut nimic. Logodnicul meu s-a enervat și m-a luat acasă, unde am chemat un medic. Sunt pe perfuzii, momentan”, a spus Maria Andria, într-o intervenție pentru Spynews.ro.

În prezent, starea de sănătate a cunoscutei cântărețe din showbiz-ul românesc este mai bună. În continuare, vedeta din Cipru se află sub tratament. A primit și un diagnostic la care puțini s-ar fi așteptat. Fosta iubită a lui Cătălin Scărlătescu suferă de cea mai recentă formă a coronavirusului, potrivit sursei citate.

”Mi-au spus medicii că am noul coronavirus. Am avut febră mare”, a declarat Maria Andria.

Putem bănui, astfel, că Maria Andria a fost infectată cu tulpina Kraken a coronavirusului. Despre această formă de Covid-19 specialiștii de la OMS au avertizat, în urmă cu câteva zile, că este mai severă decât tulpinele anterioare. În mare parte, fiindcă este, practic, imună la vaccinurile de pe piață.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro