Monday, March 20, 2023
Home România Profesor de Informatică arestat preventiv pentru că a făcut sex cu o fostă elevă

Profesor de Informatică arestat preventiv pentru că a făcut sex cu o fostă elevă

by admin

Profesorul de Informatică din Târgu Jiu care a fost reținut de polițiștii gorjeni sub acuzația de întreținere de relații sexuale cu un minor comiterea infracțiunii de relații sexuale cu un minor a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile

Profesorul a fost arestat preventiv

Adolescenta care a avut o relație cu profesorul a fost eleva acestuia în școala gimnazială. Sentința privind arestarea preventivă nu este definitivă și poate fi contestată.

„Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

La data de 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

Mama elevei a intrat în locuința bărbatului

Toată povestea aceasta de dragoste a fost scoasă la iveală de mama elevei. Femeia i-ar fi prins pe cei doi în timp ce se iubeau. Mama minorei a surprins o discuție dintre fiica sa și bărbatul mult mai în vârstă. Mama a intrat la bănuieli mai ales că fata își schimbase comportamentul. Femeia a aflat că bărbatul cu care discuta fiica sa îi fusese profesor de Informatică în clasa a VIII-a, iar cei doi urmau să se întâlnească a doua zi în apartamentul pe care profesorul pe care îl deține în oraș. Femeia a decis să își urmărească fiica, astfel că a intrat în apartament și i-ar fi găsit în timp ce se iubeau. 

Au fost mai multe cazuri de acest fel în județul Gorj. Cel mai grav a fost cel al unei profesoare de Limba și Literatura Română care a avut o aventură cu un elev de clasa a XII-a, care, după despărțirea de profesoară și-a pus capăt zilelor. După acest scandal, profesoara a emigrat în America de Nord

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro