luni, septembrie 30

Tottenham a umilit-o pe Manchester United, scor 3-0, în cadrul etapei a șasea din Premier League, informează Digi Sport.

În minutul 81 al partidei de pe Old Trafford, Radu Drăgușin (22 de ani) a fost introdus pe teren, la doar trei zile după ce a fost eliminat în Europa League. Reamintim că în partida din E.L. Drăgușin fusese eliminat în minutul 8 al meciului.

Românul l-a înlocuit de Micky van de Ven (23 de ani) și i-au trebuit doar câteva secunde pentru a se face remarcat. Jucătorul român a intrat într-un duel aerian cu Mason Mount și i-a spart capul englezului, însă fără vreo intenție de a-l accidenta. Mijlocașul lui United nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit de Amad Diallo, în minutul 85. Culmea, Mount tocmai revenise în activitate pentru United după o accidentare la tendon.

Pentru prestația sa, Radu Drăgușin a fost notat cu 6,5 de către cei de la Sofascore. Fundașul a atins mingea de 10 ori, 7 dintre cele 9 pase pe care le-a încercat și-au găsit destinatarul, a pierdut posesia în două rânduri și a câștigat unul dintre cele două dueluri aeriene avute. Cu tot cu prelungiri, acesta a prins 16 minute pe teren.

 

Editor : S.S.

Acțiune.
Exit mobile version