Monday, March 20, 2023
Home Sport Rapid a adus la București primul jucător pe care îl va transfera în mercato

Rapid a adus la București primul jucător pe care îl va transfera în mercato

by admin

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Rapid a plătit în această iarnă 800.000 de euro în contul unei datorii avute de Rapidul lui Copos la brazilianul Paulista pentru a i se ridica interdicția la transferuri.

Rapid se pregătește să anunțe primul transfer, în această seară. Funsho Bamgboye face vizita medicală

Dacă nu va apărea nicio problemă la examenele medicale, Rapid va anunța în aceasă seară primul transfer din această perioadă de mercato. În ultima perioadă au fost vehiculate mai multe nume, dar coproprietarul Rapidului, Victor Angelescu, a anunțat că vor fi transferați doi jucători.

Unul dintre ei este acest Bamgboye, iar un alt fotbalist cu care s-a tratat intens este venezueleanul Juanpi, un conducător de joc sud american care are și cetățenie spaniolă.

  • Perioada de transferuri în România se va încheia pe 13 februarie. În campionatele mari, mutările fotbaliștilor sub contract se termină pe 31 ianuarie

Angelescu anunța la Digi Sport că Rapid are un transfer făcut “în proporție de 98 la sută”

Nu îmi place să comentez. Suntem 98 la sută aproape să anunțăm transferul (n.r. e vorba de fotbalistul nigerian din Ungaria). O să vedem când ajunge în țară. Nu pot să comentez. Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști.

Sindromul post-traumatic, boala celor întorși din război, maladia invizibilă care nu afectează doar soldați. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:50.

În momentul de față suntem înțeleși doar cu un jucător. Mai mult de două transferuri nu vom face“, a spus zilele trecute Victor Angelescu, la Liga Digisport.

Bamgboye are o viteză remarcabilă

Nigerianul Funsho Bamgboye a împlinit 24 de ani pe 9 ianuarie. El are și cetățenie maghiară, după ce în ultimii șase ani a evoluat la două echipe din țara vecină. Poate juca pe toate cele trei posturi din atac, iar pe imaginile vizionate de Adi Mutu a ieșit în evidență viteza foarte bună pe care o are.

În 2015, Nigeria a câștigat Cupa Mondială rezervată jucătorilor U17 cu Bamgboye în lot, al cincilea titlu mondial al africanilor la acest nivel de vârstă, după cele obținute în 1985, 1993, 2007 și 2013.

Bamgboye a jucat 18 meciuri în 2022-2023 pentru MOL Fehervar

În acest sezon, Bamgboye a evoluat în 18 partide pentru echipa maghiară MOL Fehervar, dintre care 6 în preliminariile cupelor europene, 11 în campionatul intern și unul în Cupa Ungariei.

  • Tot în Ungaria, dar la Szombathelyi Haladas, nigerianul a jucat 41 de jocuri, a dat patru goluri și a oferit 5 pase decisive

La MOL Fehervar are 105 meciuri în total, 13 goluri și 19 assist-uri. De asemenea, a luat destul de multe cartonașe galbene pentru un atacant, 21.

Etichete: transferuri rapid , funsho bamgboye , vizita medical bamgboye


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro