Thursday, September 28, 2023
Home Afacere Rapid vinde unul dintre cei mai buni jucători. Clubul din Giulești se umple de bani după transferul momentului

Rapid vinde unul dintre cei mai buni jucători. Clubul din Giulești se umple de bani după transferul momentului

by admin

Rapid se desparte de unul dintre cei mai buni jucătători din lot, cel care a marcat cele mai multe goluri pentru giuleșteni în sezonul trecut. Fotbalistul se transferă în Arabia Saudită, iar mutarea rerezintă pentru Rapid o super afacere pentru că se umple de bani.

Unde se transferă jucătorul Rapidului

Este transferul momentului în Superligă. Clubul Rapid a ajuns la un acord cu fosta echipă antrenată de Mirel Rădoi, Al Tai, din Arabia Saudită. Giuleștenii își vind atacantul, golgheterul en-titre al campionatului.

Atacantul croat Marko Dugandzic (29 de ani) pleacă la Al Tai în schimbul sumei de două milioane de euro. Și jucătorul va primi un salariu uriaș: un milion de euro pe an. La Al Tai, locul 11 în Arabia Saudită după șase etape, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea și va fi antrenat de conaționalul Kresimir Rezic.

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid. Sursa foto: Sport Pictures

”Ne-am gândit în primul rând la binele jucătorului, la binele lui Marko, pentru că nu ne-am fi dorit să avem un fotbalist nefericit, să nu mai fie cu sufletul aici, să fie cu mintea în altă parte, deoarece a ratat o ofertă de o asemenea anvergură.

Colegii mei mi-au spus că Dugandzic va lua un salariu din 7 cifre, deci, probabil, peste 1.000.000 de euro! Nu te întâlnești în viață mereu cu asemenea șansă…”, a spus Dan Șucu, actionerul Rapidului, pentru Fanatik.

Rapid își umple conturile după plecarea lui Dugandzic

Dan Șucu a mai spus că Marko Dugandzic a avut acum două săptămâni o ofertă foarte bună din prima ligă turcă, dar clubul nu i-a dat voie să plece.

Pentru Rapid, transfetul atacantului în Arabia Saudtă reprezintă o super afacere. Dugandzic, care a marcat deja de șase ori în actuala ediție de campionat a venit în Giulești, vara trecută, de la CFR Cluj, și a plătit 400.000 de euro. Acum, este vândut cu două milioane de euro.

”Am hotărât să îl păstrăm acum două săptămâni, a avut o ofertă foarte bună din prima ligă turcă, dar atunci n-am dat curs.

Acum este o șansă pe care Duga o are, o oportunitate colosală. Are aproape 30 de ani. E lovitura vieții lui, iar noi nu puteam să ne punem de-a curmezișul”, a adăugat Dan Șucu.

Citește și; Adrian Mutu se laudă că ”a umplut cu bani” buzunarele lui Dan Șucu. ”Aproape șase milioane de euro”

Rapid are cu cine să-l înlocuiască pe Marko Dugandzic. Albion Rrahmani a avut un început perfect în atacul giuleștenilor, cu patru goluri reușite în două meciuri.

Cei mai mulți bani pe transferuri

Clubul din Giulești a investit cel mai mult în transferuri în această vară, peste 2,5 milioane de euro, dintre toate echipele din Superligă.

Primii trei cei mai scumpi jucători veniți în Giulești în perioada de mercato

  • Andrei Borza – Farul – 800.000 euro;
  • Albion Rrahmani – FC Ballkani – 600.000;
  • Claudiu Petrila – CFR Cluj – 500.000 euro,  împrumut cu opțiune de cumpărare.

Citește și: Rapid a primit cel mai rapid gol al campionatului, după gafa portarului naționalei. Prezență surpriză în tribunele stadionului din Voluntari – GALERIE FOTO

Rapid i-a mai adus și pe Omar El Sawy de la Csikszereda, Christopher Braun, de la CFR Cluj, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, ambii FCSB, Borja Valle, de la FC Cartagena și Cătălin Cîrjan, împrumutat de la Arsenal.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro