sâmbătă, octombrie 12

Liberalii nu mai cred în „îmbrățișările și în cântecele de fluier și de sirenă ale PSD”, potrivit unei declarații ale prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan la Prima News. Mai mult decât atât, liberalul declară că nici președinte PNL „nu mai este influențat de cântecele mieroase ale liderilor PSD”.

„Mă bucur că colegii mei au înţeles, că apasă pedala şi înţeleg că ne batem cu toată lumea, că nu mai cred în îmbrăţişările şi în cântecele de fluier sau de sirenă ale PSD, că procedează ca Ulise şi leagă de catarg pentru a nu răspunde farmecelor PSD. Am răspuns mult prea mult farmecelor PSD”,  a declarat acesta la Prima News, potrivit News.ro.

Neîncrederea în PSD s-ar vedea și la cel mai înalt nivel în PNL. Rareș Bogdan susține că inclusiv Nicolae Ciucă nu mai este influențat de „cântece mieroase ale liderilor PSD”.

„Mă bucur că şi preşedintele Ciucă nu mai este în niciun fel influenţat de cântecele mieroase ale liderilor PSD. Lucrul ăsta nu poate fi decât în beneficiul Partidului Naţional Liberal, care trebuie să-şi păstreze o anumită linie, care are o valoare şi o acţiune şi un rol în politica acestei ţări din ultimii 150 de ani”, a adăugat acesta.

Liderul PNL vine și cu atacuri la adresa colegilor cu care încă formează guvernarea. 

„Eu vă spun, şi colegii mei au înţeles raţionamentul că un PSD care să deţină toată puterea, toate frâiele guvernării fără a avea un balans, fără a avea un partid care să asigure un control dacă vreţi de legalitate şi de acţiune politică pentru că nu trebuie să gândeşti doar electoral”, susține Rareș Bogdan.

Motivul continuării guvernării cu PSD

Rareș Bogdan a explicat și motivul pentru care PNL a decis să rămână la guvernare cu PSD. Mai exact, plecarea miniștrilor liberali din Guvern ar duce la o criza majora, mai ales în contextul în care Marcel Ciolacu a anunțat că și-ar da demisia din funcția de premier.

„Nu mai vrem niciun fel de colaborare cu Partidul Social Democrat, dar azi, înainte cu două luni de alegeri, să scoţi miniştrii de la guvernare e o situaţie care duce la o criză majoră, pentru că, de asemenea, Marcel Ciolacu a anunţat că dacă noi ieşim de la guvernare, imediat îşi va depune mandatul, asta înseamnă o criză pentru România”, a declarat acesta la PrimaNews.

Mai mult decât atât, Rareș Bogdan susține că ar fi rupt legăturile și Parlament, acolo unde doresc să își promoveze doar proiectele partidului.

„Nu colaborăm cu ei, îi torpilăm şi ne promovăm toate măsurile noastre în Parlament, blocăm măsurile lor, am anunţat exact care sunt interesele pentru Partidul Naţional Liberal”, a punctat acesta.

Editor : Andreea Rubica

Acțiune.
Exit mobile version