Tuesday, November 28, 2023
Home Sport Răzvan Raț a dezvăluit ce foști mari jucători de la Rapid îl duceau acasă cu mașina: “Îi rugam, stăteam în faimosul bloc de garsoniere”

Răzvan Raț a dezvăluit ce foști mari jucători de la Rapid îl duceau acasă cu mașina: “Îi rugam, stăteam în faimosul bloc de garsoniere”

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 16:59

Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 16:58


Retras din activitatea fotbalistică la 38 de ani, pe 18 iulie 2018, la ACS Poli, Răzvan Raț a fost legitimat la FC Rapid București în perioada 1997-2003, timp în care și-a trecut în CV două titluri cu giuleștenii (98/99, 02/03) și o cupă (01/02).


Răzvan Raț a dezvăluit ce foști mari jucători de la Rapid îl duceau acasă cu mașina: “Îi rugam, stăteam în faimosul bloc de garsoniere”


Răzvan Raț a avut la Rapid colegi precum Adrian Iencsi sau Dorel Mutică. Fostul fundaș stânga a fost antrenat la echipa din Giulești de Mircea Lucescu, antrenorul român care a făcut furori în străinătate și care e liber de contract în acest moment după ce s-a despărțit de Dinamo Kiev.


  • Fostul internațional a povestit la Arena SPORT.RO că îi ruga pe Iencsi și Mutică să-l ducă mai aproape de casă după meciuri sau după antrenamente. Raț nu avea pe atunci mașină


„Aveam câțiva clienți. Iencsi, Mutică. Nu aveam mașină și să nu mă duc nici cu tramvaiul îi rugam să mă aducă mai aproape… Stăteam pe 9 mai, era faimosul bloc de garsoniere. Țin minte și acum”, a spus Răzvan Raț la Arena SPORT.RO.


Cariera lui Răzvan Raț


Răzvan Raț a fost legitimat de-a lungul călătoriei sale în fotbal al echipe precum FCU Craiova U19, Rapid București, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli, unde s-a retras în 2018.


În 2010, pe când evolua în primul eșalon al Ucrainei, la Șahtior, Răzvan Raț a atins cea mai mare cotă pe piață, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt: 6.5 milioane de euro.


Tot la Șahtior, sub comanda lui Mircea Lucescu, a bifat cele mai multe prezențe, 300 la număr. Răzvan Raț a reușit la gruparea ucraineană să înscrie 10 goluri și să paseze decisiv în 36 de situații, în aproximativ 25 de mii de minute petrecute la club.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro