Saturday, April 1, 2023
Home Sport Răzvan Zăvăleanu, replică dură după sfaturile primite de la Gigi Becali: “Să-și vadă de antrenoratul lui”

Răzvan Zăvăleanu, replică dură după sfaturile primite de la Gigi Becali: “Să-și vadă de antrenoratul lui”

by admin

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

Răzvan Zăvăleanu: “Gigi Becali să-și vadă de antrenoratul lui”

Între timp, a venit și replica adinistratorului special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

“Eu sunt pe specializare, fiecare să-și vadă de treabă. Noi, de insolvență, iar Gigi Becali, de antrenorat. Și să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat.

El are experiență vastă cu insolvența, pentru că nu am văzut multe societăți ca Avicola Iași, care să fie de 13 ani în insolvență. De ce nu a aplicat acolo soluția pe care ne-a dat-o nouă?

Pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar poate se înscrie el în DDB și să aducă bani. Eu îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru Dinamo, convins de bunele sale intenții. Să faci politica DDB de la distanță, e ușor. Oamenii ăștia din DDB, care sunt cu familiile lor, nu au atîția bani să aducă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

  • Pe 13 decembrie 2022, planul de reorganizare modificat a fost respins.

Ce soluție i-a propus Gigi Becali lui Zăvăleanu, pentru a salva Dinamo

“La Dinamo, e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: ‘Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat?400.000? Îți dau 100.000. Că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!’ Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la zero, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club.

DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata! Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că, după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a spus Becali.

Răzvan Zăvăleanu știe soluția pentru a salva Dinamo

“Soluția e aceeași ca și cea de la debutul acestei proceduri de insolvență, găsirea unui investitor care are de unde să aducă bani și să suporte cheltuielile unei asemenea companii.

Clubul are un plan de reorganizare, doar că sumele sunt destul de mari. Probabilitatea să se rezolve este să se aprobe modificarea planului de reorganizare, pentru că automat scad datoriile.

Este un apel pe rol, încă nu am primit termen. Oricare variantă susceptibilă de a rezolva problemele echipei este de luat în considerare, fie că vorbim de apel, fie de modificarea planului de reorganizare.

Nu știu dacă vor fi ambele în același timp. Teoretic, e posibil și ambele, dar și unul dintre ele. Nu putem vorbi despre colaps. Orice companie în insolvență e cu sabia deasupra capului, dar nu e cazul lui Dinamo atâta timp cât suporterii fac eforturi majore și susțin în contintare activitatea echipei”, a explicat Zăvăleanu.

Etichete: dinamo , gigi becali , insolventa dinamo , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro